Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: ЗА породицу и поштовање људских права, не треба нам агресивна ЛГБТ пропаганда

У септембру, годинама уназад, грађанима Србије се вештачки намеће одржавање тзв. Параде поноса, која за циљ има да оправда огромна инострана финансијска улагања у промотере хомосексуализма и џендер идеологије. То је случај и са данашњим даном, суботом 9. септембром. 

     Политика Српског покрета Двери почива на поштовању људских права, традиционалних вредности и добробити породице. У времену демографске катастрофе, појачаног насиља у друштву, инфлације и економске несигурности, слома правих вредности, ЛГБТ пропаганда свакако није тема.

Сведоци смо да су и просветне власти схватиле да нам недостаје васпитна улога школе која се бави врлинама и вредностима и да ово није тренутак за разбијање, већ очување породице. Власт мора да се одлучи да ли је за геј параде и промену пола или за подршку и помоћ породици, рачунајући све чланове нашег друштва без икакве дискриминације.

Идеологија ЛГБТ је тоталитарна и деструктивна по породични модел друштва, намеће се на силу, прети кажњавањем свакога ко има другачије мишљење и то неће проћи. Посебно смо против њихових захтева за легализацију истополних бракова и измишљених џендера. Закон о џендер равноправности треба укинути, јер деца не могу да имају маму и маму нити пре подне неко може бити женско а после подне мушко. 

Србија данас има важнијих тема од ових опасних друштвених експеримената, а то је свакако најскупља храна и гориво које плаћамо у Европи, пораст акциза за 8% и најављено поскупљење енергената пред зиму, што ће осететити сви грађани Србије, невезано за то да ли су хетеро или хомосексуалци. Можда неће осетити само они који одлично живе од професионалног бављења промоције џендер и идеологије хомосексуализма.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Pixabay 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: