Двери: Западу су добри само они српски владари који му верно служе

Тзв. извештај европских обавештајних служби који се јуче појавио у јавности није ништа друго него нови вид притиска на Србију да уведе санкције Русији и ради на сопствену националну и државну штету.

Западу очито никада неће бити добар нити један српски државник који ради у нашем националном и државном интересу већ само они који верно служе интересима Запада у Србији. Тако европске обавештајне службе или они који стоје иза овог медијског спина не помињу своју сарадњу са актуелном влашћу у Србији и довођење СНС на власт 2012. године са јасним задатком признања лажне државе Косово и остварења других западних приоритета. Када би Александар Вучић данас увео санкције Русији већ сутра би исти аутори писали о њему као о мудром државнику и Најевропљанину, као што су га славили када је потписивао антиуставне Бриселске или Вашинтонске споразуме или када актуелна власт субвенционише западне компаније од пара пореских обвезника Србије.

Српски покрет Двери никада није био нити ће бити опозиција својој држави већ искључиво владајућем режиму.

Све оно што је на корист нашег народа и државе, као што је неувођење санкција Русији, увек ћемо јавно подржати, без обзира шта о томе мисле бриселски спин доктори, односно баш због тога.

Инфослужба Двери

Share on whatsapp