Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Зашто се не припремају избори у свим општинама?

На команду Александра Вучића око педесет председника општина и градоначелника поднело је оставке. Приметно је да су општине пажљиво биране и да нема оставки у Нишу, Новом Саду, Чачку и преко 120 локалних самоуправа, као и да нема припрема за покрајинске изборе. 

     Подсећамо да је већина локалних самоуправа под управом СНС девастирана, као на пример Ниш и да је Сотировска због многобројних афера заслужила смену већ након неколико месеци управљања Нишом. Страх од избора у овим срединама потиче од страха да ће се открити све афере, презадуженост, малверзације на тендерима, презапошљавање и корупција.

Према информацијама из тих средина један део функционера СНС преговара пребег са Зораном Михајловић, а други део завршава лукративне послове због којих су и постављени на та места. 

Највећи сукоби су у Војводини, где кулминира вишегодишњи сукоб између Вучића и Мировића.

Ово је само још једно понижење за грађане Србије и доказ да СНС функционише у криминалним клановима који се тренутно прегрупишу за нову поделу плена и због тога је важно да грађани изађу на изборе у свим локалним самоуправама и прекину спиралу пропасти Србије.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Принтскрин/Јутјуб 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: