Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Зашто се не припремају избори у свим општинама?

На команду Александра Вучића око педесет председника општина и градоначелника поднело је оставке. Приметно је да су општине пажљиво биране и да нема оставки у Нишу, Новом Саду, Чачку и преко 120 локалних самоуправа, као и да нема припрема за покрајинске изборе. 

     Подсећамо да је већина локалних самоуправа под управом СНС девастирана, као на пример Ниш и да је Сотировска због многобројних афера заслужила смену већ након неколико месеци управљања Нишом. Страх од избора у овим срединама потиче од страха да ће се открити све афере, презадуженост, малверзације на тендерима, презапошљавање и корупција.

Према информацијама из тих средина један део функционера СНС преговара пребег са Зораном Михајловић, а други део завршава лукративне послове због којих су и постављени на та места. 

Највећи сукоби су у Војводини, где кулминира вишегодишњи сукоб између Вучића и Мировића.

Ово је само још једно понижење за грађане Србије и доказ да СНС функционише у криминалним клановима који се тренутно прегрупишу за нову поделу плена и због тога је важно да грађани изађу на изборе у свим локалним самоуправама и прекину спиралу пропасти Србије.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Принтскрин/Јутјуб 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: