Српски Покрет Двери - Лого

Енормни дугови ГСП – 57 милијарди до краја године

Уништавање јавног превоза у Београду

Патриотски блок за обнову краљевине Србије сматра да катастрофалним пословањем руководство ГСП и градска власт, не да угрожавају јавни превоз у граду, већ угрожавају и функционисање великог броја приватних предузећа која директно зависе од редовних измирења обавеза овог јавног предузећа.

    Актуелна градска власт распродаје и уништава јавно Градско саобраћајно предузеће и градски превоз, рекла је прва на листи Патриотског блока за обнову краљевине Србије за локалне изборе за Скупштину Београда Радмила Васић.

Она каже да је пропаст градског саобраћајног предузећа почела оног тренутка када су градски ћелници предали наплату карата, тзв. Бус плуса страној комапанији.

“Иако је Српска напредна странка критиковала тај уговор, када је дошла на власт 2013. године, уговор није раскинула, већ напротив, касније, 2020. године потписала је исти уговор са још погубнијим условима, а на штету грађана Београда”, објаснила је Васићева. Другим уговором о Бус плусу из касе ГСП месечно се одлива око 50 милиона динара, возила се одржавају код неовлашћених заступника, уграђују се кинески делови, купују се аутобуси на лизинг по неповољним условима и још много тога, нагласила је Васићева.

Она је упитала да ли овако поступање и уништавање јавног превоза има за циљ обарање цене овог градског предузећа, како би се могло по багателној цени приватизовати?

Радмила Васић

Патриотски блок – Тим за Београд

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: