Српски Покрет Двери - Лого

Фјодор Јемељаненко се опростио од ММА уз химну Српског покрета Двери

Прослављени руски ММА борац Фјодор Јемељаненко опростио се од активног учешћа у ММА борбама. Он је то учинио у Сједињеним Америчким Државама, а пред борбу је изашао уз звуке „Химне за живот Србије“, која је и званична химна Српског покрета Двери. 

     Фјодор Јемељаненко је познат као неко ко изузетно поштује Србију и наш народ и више пута је боравио у нашој земљи. Често истиче своју припадност православној вери, а сматра да су породица и религија основ живота.

Српски покрет Двери је поносан на чињеницу да је један од најбољих ММА бораца свих времена одлучио да се опрости од активног бављења спортом уз химну нашег покрета. „Химна за живот Србије“ је настала 2011. године, приликом уласка Двери у политику. Аутор текста химне је Бранимир Нешић, један од оснивача Двери, аутор музике је Александар Протић, члан групе Београдски синдикат, док су песму оргинално извели чланови Народног позоришта у Београду.

Химна Двери одавно је прерасла значај химне једне политичке организације и постала најслушанија модерна српска национална песма која се често емитује на разним патриотским скуповима, чему се посебно радујемо.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Принтскрин/Инстаграм 

Како је изгледао опроштај Фјодора Јемељаненка, можете погледати овде: 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: