Српски Покрет Двери - Лого
Search

Главни одбор Двери: Настављамо са ширењем Патриотског блока

На данашњој седници Главног одбора Српског покрета Двери, која је одржана у Београду, усвојен је извештај о раду председника Покрета, свих чланова Председништва и Извршног одбора. 

     Истовремено су размотрени и планови рада до краја текуће године. Одлучено је да се Покрет посвети почетку припрема за локалне изборе 2024. године и позитивно оцењена успостављена сарадња са Српском странком Заветници и Српском коалицијом НАДА у Народној Скупштини око заједничке борбе за остварење националних и државних интереса.

Главни одбор подржава даље ширење Патриотског блока и сарадњу са другим опозиционим парламентарним и ванпарламентарним политичким странкама и удружењима у циљу прављења најширег националног окупљања. Циљ тог националног окупљања видимо у четири тачке:

  1. Одбрана и очување КиМ у саставу Србије;
  2. Спречавање увођења санкција Русији;
  3. Подршка опстанку и самосталном развоју Републике Српске.
  4. Економски, социјални и еколошки патриотизам у циљу подршке домаћим предузетницима, пољопривредницама и социјално угроженим породицама у времену кризе.

 

Главни одбор Српског покрета Двери је спреман за сарадњу са свим родољубивим политичким снагама у овом правцу. Заједно можемо бити само јачи и лакше остварити наш национални програм.

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: