Српски Покрет Двери - Лого

Главни одбор Двери: Настављамо са ширењем Патриотског блока

На данашњој седници Главног одбора Српског покрета Двери, која је одржана у Београду, усвојен је извештај о раду председника Покрета, свих чланова Председништва и Извршног одбора. 

     Истовремено су размотрени и планови рада до краја текуће године. Одлучено је да се Покрет посвети почетку припрема за локалне изборе 2024. године и позитивно оцењена успостављена сарадња са Српском странком Заветници и Српском коалицијом НАДА у Народној Скупштини око заједничке борбе за остварење националних и државних интереса.

Главни одбор подржава даље ширење Патриотског блока и сарадњу са другим опозиционим парламентарним и ванпарламентарним политичким странкама и удружењима у циљу прављења најширег националног окупљања. Циљ тог националног окупљања видимо у четири тачке:

  1. Одбрана и очување КиМ у саставу Србије;
  2. Спречавање увођења санкција Русији;
  3. Подршка опстанку и самосталном развоју Републике Српске.
  4. Економски, социјални и еколошки патриотизам у циљу подршке домаћим предузетницима, пољопривредницама и социјално угроженим породицама у времену кризе.

 

Главни одбор Српског покрета Двери је спреман за сарадњу са свим родољубивим политичким снагама у овом правцу. Заједно можемо бити само јачи и лакше остварити наш национални програм.

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: