Српски Покрет Двери - Лого

Главни одбор Двери: Позивамо све патриоте на уједињење против признања лажне државе Косово и увођења санкција Русији

На седници Главног одбора Српског покрета Двери, која је данас одржана у Београду, усвојени су шестомесечни извештаји о раду председника Покрета, свих чланова Председништва и Извршног одбора, као и планови рада до краја мандата актуелног руководства Покрета. Истовремено је за 21. мај заказан Изборни сабор на коме ће се бирати ново руководство Покрета. На седници ГО било је речи о припремама за локалне изборе следеће године, као и о актуелној политичкој ситуацији. 

    Главни одбор је подржао сарадњу са другим патриотским опозиционим политичким странкама и удружењима и позвао све патриоте на уједињење против признања лажне државе Косово и увођења санкција Русији. Ова два, свакога дана све већа притиска на нашу државу која долазе са Запада представљају највеће спољно-политичке изазове у овој години и захтевају прављење широког надстраначког националног фронта који би се томе супротставио. Подржавамо Светосавски проглас за спас КиМ и придружујемо се захтеву да се француско-немачки споразум одбаци одмах и у целости, а да за све даље преговоре о КиМ мора бити усвојена нова преговарачка платформа у Народној скупштини заснована на Уставу и Резолуцији 1244 СБ УН.

У сарадњи Српског покрета Двери са Српском коалицијом НАДА, коју чине НДСС и ПОКС, Српском странком Заветници, Покретом за одбрану КиМ и Српском омладином за Космет и другим патриотским организацијама видимо нуклеус једног новог патриотског блока државотворне опозиције који ће бити кадар да спречи штету коју би ови нови западни ултиматуми направили за српске националне и државне интересе. Такође, овај блок представља алтернативу и садашњем и бившем режиму, доноси смену генерација и промену система у српској политици и нову суверенистичку политику која нам је потребна. Зато нису нимало случајни континуирани напади режима и режимских медија управо и искључиво само на овај део опозиције. Рејтинг владајуће странке и њеног лидера је почео да пада, нарочито након посебне седнице Народне скупштине о КиМ, док је почело да расте поверење у државотворну опозицију да то може постати нова политичка снага кадра да смени и замени актуелну власт. Чињеница је да у том смислу све анкете показују да наше четири парламентарне политичке странке збирно већ имају подршку од најмање 15% бирача, што аутоматски већ данас представља другу политичку снагу. Наше време тек долази.

Главни одбор Српског покрета Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: