Српски Покрет Двери - Лого
Search

Главни одбор Двери: Позивамо све патриоте на уједињење против признања лажне државе Косово и увођења санкција Русији

На седници Главног одбора Српског покрета Двери, која је данас одржана у Београду, усвојени су шестомесечни извештаји о раду председника Покрета, свих чланова Председништва и Извршног одбора, као и планови рада до краја мандата актуелног руководства Покрета. Истовремено је за 21. мај заказан Изборни сабор на коме ће се бирати ново руководство Покрета. На седници ГО било је речи о припремама за локалне изборе следеће године, као и о актуелној политичкој ситуацији. 

    Главни одбор је подржао сарадњу са другим патриотским опозиционим политичким странкама и удружењима и позвао све патриоте на уједињење против признања лажне државе Косово и увођења санкција Русији. Ова два, свакога дана све већа притиска на нашу државу која долазе са Запада представљају највеће спољно-политичке изазове у овој години и захтевају прављење широког надстраначког националног фронта који би се томе супротставио. Подржавамо Светосавски проглас за спас КиМ и придружујемо се захтеву да се француско-немачки споразум одбаци одмах и у целости, а да за све даље преговоре о КиМ мора бити усвојена нова преговарачка платформа у Народној скупштини заснована на Уставу и Резолуцији 1244 СБ УН.

У сарадњи Српског покрета Двери са Српском коалицијом НАДА, коју чине НДСС и ПОКС, Српском странком Заветници, Покретом за одбрану КиМ и Српском омладином за Космет и другим патриотским организацијама видимо нуклеус једног новог патриотског блока државотворне опозиције који ће бити кадар да спречи штету коју би ови нови западни ултиматуми направили за српске националне и државне интересе. Такође, овај блок представља алтернативу и садашњем и бившем режиму, доноси смену генерација и промену система у српској политици и нову суверенистичку политику која нам је потребна. Зато нису нимало случајни континуирани напади режима и режимских медија управо и искључиво само на овај део опозиције. Рејтинг владајуће странке и њеног лидера је почео да пада, нарочито након посебне седнице Народне скупштине о КиМ, док је почело да расте поверење у државотворну опозицију да то може постати нова политичка снага кадра да смени и замени актуелну власт. Чињеница је да у том смислу све анкете показују да наше четири парламентарне политичке странке збирно већ имају подршку од најмање 15% бирача, што аутоматски већ данас представља другу политичку снагу. Наше време тек долази.

Главни одбор Српског покрета Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: