Српски Покрет Двери - Лого
Search

Иван Костић: МУП под хитно да разоружа мигранте код Суботице на граници са Мађарском

Данас у суботичкој шуми на Маковој седмици је опет дошло до оружаних сукоба између миграната који су наоружани аутоматским оружјем и који представљају озбиљну опасност за све породице који живе у насељу Макова седмица. 

    Народни посланик мр Иван Костић и члан ИО Раденко Мартић после најновијих инцидената који су се данас десили у Суботици одмах изашли на терен и из Макове шуме, забрањене територије за српску полицију којом владају мигранти, послали јасну поруку министру полицији: Сви наоружани мигранти морају бити ухапшени и депортовани. Министарство унутрашњих послова мора да покрене акцију разоружавања нелегалних миграната паралелно са акцијом разоружавања грађана Србије. 

 

Већ неколико година наоружани мигранти користе ватрено оружје за своје међусобне размирице и само је питање дана када ће неко од држављана Србије страдати као невина жртва. 

Грађани Суботице поручују министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу да у складу са својим надлежностима осигура безбедност за породице које живе близу Макове шуме. 

мр Иван Костић 

Народни посланик
Потпредседник Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: