Српски Покрет Двери - Лого

Иван Костић: Срби са севера Косова и Метохије се противе преговорима Вучића са Макроном и Шолцом

Делегација Српског покрета Двери, коју су чинили народни посланик и потпредседник мр Иван Костић и члан Председништва Славиша Милетић, је јуче обишла народ у Лепосавићу који протестује испред зграде општине и који све више окреће леђа Српској листи и Александру Вучићу. 

Срби у Лепосавићу су јуче у разговорима са представницима Двери и јасно исказали неповерење у политику Александра Вучића по питању Косова и Метохије а поготово око преговора у оквиру француско-немачког предлога. 

Они су данас испред општине Лепосавић истакли и транспарент где траже да се преговори око Косова и Метохије врате у Савет безбедности УН у оквирима Резолуције 1244.

Иако то све зна Александар Вучић он данас одлази у Молдавију и најављује нове разговоре са Макроном и Шолцом око Косова и Метохије.

Овим потезом актуелна власт и председник Србије потврђују сумње Срба са Космета да је он спреман да до краја иде у издаји националних интереса Србије у својој јужној српској покрајини која ће на крају резултирати пријемом лажне државе Косово у све међународне институције.

 

Иван Костић 

Народни посланик
Потпредседник Двери 

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: