Српски Покрет Двери - Лого
Search

Иван Костић: Срби са севера Косова и Метохије се противе преговорима Вучића са Макроном и Шолцом

Делегација Српског покрета Двери, коју су чинили народни посланик и потпредседник мр Иван Костић и члан Председништва Славиша Милетић, је јуче обишла народ у Лепосавићу који протестује испред зграде општине и који све више окреће леђа Српској листи и Александру Вучићу. 

Срби у Лепосавићу су јуче у разговорима са представницима Двери и јасно исказали неповерење у политику Александра Вучића по питању Косова и Метохије а поготово око преговора у оквиру француско-немачког предлога. 

Они су данас испред општине Лепосавић истакли и транспарент где траже да се преговори око Косова и Метохије врате у Савет безбедности УН у оквирима Резолуције 1244.

Иако то све зна Александар Вучић он данас одлази у Молдавију и најављује нове разговоре са Макроном и Шолцом око Косова и Метохије.

Овим потезом актуелна власт и председник Србије потврђују сумње Срба са Космета да је он спреман да до краја иде у издаји националних интереса Србије у својој јужној српској покрајини која ће на крају резултирати пријемом лажне државе Косово у све међународне институције.

 

Иван Костић 

Народни посланик
Потпредседник Двери 

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: