Српски Покрет Двери - Лого

Иван Костић: Вучић покушава да окриви Путина за своје дипломатске поразе

Без обзира на јучерашње спиновање председника Србије, велика већина народа у Србији зна да су једино Русија и њен председник Путин гарант очувања Косова и Метохије у саставу Србије.

    Председник Србије је у своме јучерашњем обраћању нацији покушао да Русију и њеног председника представи као главне кривце за додатне притиске који стижу од стране земаља НАТО-а, наводећи недавно излагање Путина пред генералним секретаром УН.

У најмању руку је некоректан потез да председник Србије на тај начин презентује проблем око Косова и Метохије, који је управо он направио, потписујући антиуставни Бриселски споразум и водећи једну безидејну политику последњих 10 година.

Могао је председник Вучић, да је хтео, јуче да спомене улагање вета од стране Руске федерације у Савету безбедности 2015. године када је Велика Британија уз подршку САД и ЕУ ставила на гласање Резолуцију о геноциду у Сребреници, којом би се цео српски народ прогласио за геноцидан.

Међутим, то јуче није била намера председника Србије, који је хтео да у јавности створи утисак да Србија од Русије више не може очекивати подршку када је Косово и Метохија у питању, што је једна очигледна лаж. Он је то јуче и нагласио, рекавши неколико пута „да Србија на међународном плану више нема никога ко би је подржао у одбрани Косова и Метохије“!?

Оно што је позитивно у његовом јучерашњем излагању јесте то, да је јавно признао да већински народ у Србији више није за улазак у ЕУ. Због тога нас још више чуди његово погубно инсистирање на европском путу без циља и повратка, који је последњих 20 година скупо коштао нашу државност и нашу привреду.

    Српски покрет Двери чврсто остаје на своме становништву да су одбрана Косова и Метохије и јачање стратешке сарадње са Русијом стратешки политички интерес наше земље, и око тих циљева ћемо окупити све патриотски настројене појединце и организације који ће бити брана било каквим самоубилачким потезима политичара на власти у Србији, који су због криминала и корупције уцењени од стране западних агентура.

мр Иван Костић

Потпредседник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: