Српски Покрет Двери - Лого
Search

Иван Костић: Вучићева политика је превазиђена и штетна по Србију

Александар Вучић је најодговорнији за одлуку Савета Европе јер он и бриселска бирократија већ 12 година раде у истом интересу који за крајњи циљ има међународно признање лажне државе Косово. Потписивањем Бриселског споразума пре 11 година је учињен први корак ка ономе што се прекјуче десило и што се неће зауставити све док Србија и формално не прихвати лажну државу Косово као равноправног политичког партнера.  

       Са друге стране, Српска напредна странка замајава народ да имамо поуздане партнере у институцијама Европске уније. Такав наратив ће бити у провладиним медијима све док им ти исти ментори буду омогућивали опстанак на власти зарад предаје Косова и Метохије и продаје природних ресурса наше земље.

Због превазиђене политике и урушавања Србије у сваком погледу, неопходна је смена власти и долазак суверенистичких снага које ће као свој основни политички задатак имати обавезу да раскину политичку и финансијску зависност од западних центара моћи који нас тиме држе у потчињености већ 25 година.

мр Иван Костић 

Председавајући Привремене управе Српског покрета Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: