Српски Покрет Двери - Лого

Јаковљевић: Нисмо сами, буди се слободарска и слободоумна Европа

Протести холандских фармера су објективна последица и увертира у много веће масовне протесте који ће захватити Европу.

    Узрок је катастрофална одлука Владе Холандије да се усагласи са прописима Европске Уније и смањи емисију азотног оксида и амонијака.

Гашење многих фарми са циљем да се преполови сточни фонд изазвало је огорчење холандских фармера и попримило огромне размере, а додатно „уље на ватру“ је долило сазнање да је смањење азота и амонијака само изговор холандских власти. Прави разлози леже у глобалној политици и спровођењу интереса светских мултикорпорација које се баве производњом вештачке хране засноване на суплементима, минералима, генетски модификованој храни, култивисаном месу (створеном у лабораторији), а све на штету конвенционалне и органске хране која је доминантна и очигледна сметња пласману вештачке хране.

Холандска влада је прва, али неће бити и једина, која је подлегла притисцима либерално глобалног капитала и интересима светских центара моћи, корпорацијама и лоби групама.

Вештачко изазивање несташица хране, а самим тим и глади, треба да отвори врата глобалистима и вештачкој храни и на тај начин омогући контролу живота и смрти на планети.

Овај проблем данас је захватио Холандију, а већ сутра може стићи у нашу Србију и зато је неопходно заштитити српско село и пољопривреду. Морамо очувати аутохтоне сорте биљака и животиња, сачувати конвенционалну и органску производњу и забранити ГМО у било ком облику. Забранити неконтролисани увоз и увести нулту толеранцију на све пољопривредне и прехрамбене производе који на било који начин садрже ГМО, хормоне, антибиотике и друге штетне састојке. Морамо забранити увоз машински окоштеног меса (МОМ), као и замрзнутог меса старијег од 6 месеци.

Србија мора сачувати прехрамбени суверенитет, а самим тим безбедност и здравље нашег народа.

Милован Јаковљевић

Потпредседник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: