Српски Покрет Двери - Лого
Search

Јаковљевић: Резолуција о геноциду у Сребреници сраман акт, Срби су један од најстрадалнијих народа у 20. веку

Српски покрет Двери осуђује срамну и злонамерну иницијативу колективног запада предвођену Немачком у вези изгласавања Резолуције о геноциду у Сребреници, коју би почетком маја требала да усвоји Генерална скупштина УН. Врхунац сарказма и лицемерја је да Немачка и Руанда иницирају ову резолуцију. Обе државе су у својој блиској прошлости биле повезане са геноцидом и страдањем више милиона недужних људи. 

    Потпуно је јасно да се оваквом иницијативом жели стигматизовати не само држава Србија, већ и целокупан српски народ, и то као злочиначки и геноцидан. Слободоумни људи, јасно виде да међународно право више не постоји, већ само закон јачег. Бесмислено је и доказивати непостојање геноцида у Сребреници, јер се чињенице не уважавају, већ интереси глобалиста и колективног запада.

Поред Немачке, главни спонзори Резолуције су САД и Француска. У неформалном тексту Резолуције, генерални спонзори инсистирају на етикетирању српског народа као геноцидног, а свака помисао величања српских војника који су учесвовали у борбеним дејствима и ратним операцијама у Сребреници, била би строго санкционисана. Врхунац је подстицање чланица УН да кроз своје образовне системе развију одређене програме, како би се спречио ревизионизам и геноцид у будућности. Поједностављено, Срби треба да уђу у све свеске читанке као пластичан пример геноцидног народа.

Српски народ је слободарски, вековима је бранио колективни запад од Османлија и због тога озбиљно страдао, а као награду протеран је са својих вековних огњишта. Српском народу још увек нису зарасле ране са Цера, Колубаре, Јасеновца, Јадовна, Крагујевца, Дахауа, Сарајева, Братунца, Косова и Метохије и многих других страдалишта где нас је посекао фашистички кукасти крст, а већ нам неке нове ране отварају и страдања спремају.

Творци ове срамне Резолуције желе да нас додатно разједине, одвоје од своје браће из Републике Српске, државу униште, народ геноцидним обележе и децу дужницима учине. Много нам је неправде нането и зато позивамо на саборност и уједињење свих српских родољуба у циљу очувања државе и народа. Српски покрет Двери се залаже за српске интеграције и у том смислу дајемо пуну подршку нашој браћи преко Дрине у циљу очувања Републике Српске и поштовања Дејтонског споразума.

Милован Јаковљевић 

Председавајући Привремене управе Српског покрета Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: