Српски Покрет Двери - Лого
Search

Јаковљевић: Вучићу, не буди колонијални управник!

На јучерашњем заседању Народне скупштине, на чијем дневном реду је био Извештај Владе Србије о последњих годину дана преговора између Београда и тзв. приштинских институција, говорио је и народни посланик и потпредседник Српског покрета Двери Милован Јаковљевић.

    Он је рекао да марљивим скупштинским радом морамо да оправдамо поверење грађана као својих послодаваца. Позвао је председника Републике Александра Вучића да смањи гордост према оним посланицима које назива српском десницом, због тога што ми нисмо опозиција држави, већ њему и овој власти коју сматрамо одговорном за многе лоше ствари. Са друге стране, он је похвалио добре ствари које су урађене у претходном периоду од наступа пред немачким канцеларом Олафом Шолцом до модернизације војске, као ставове изречене на самој седници да ће бити послат захтев за подршку око КиМ нашим савезницима Русији и Кини, да ни посредно ни непосредно неће бити призната лажна држава Косово, да ЗСО неће бити формирана по тзв. косовским законима и Уставу, као и да је боље преговарати хиљаду година него ратовати један дан.

На крају је истакао да ће Александар Вучић остати упамћен у историји на овај или на онај начин, али да би било добро да не буде запамћен као колонијални управник!

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: