Српски Покрет Двери - Лого

Керковић: Двери Ниш подржале данашњу блокаду путева

Градска организација Двери из Ниша подржала је и данашњу блокаду путева. На протесту је било више хиљада Нишлија. Са друге стране, постављање највећег билборда до сада са ликом Александра Вучића на фасади хотела „Амбасадор“ је наставак полтронства градских власти и покушај да се сакрије незадовољство Нишлија.

Двери Ниш честитају свим побуњеним и храбрим Нишлијама који су својим данашњим изласком на улице и блокадом мостова и саобраћајница натерали владајући режим да мора да поништи Закон о експропријацији и да измени Закон о референдуму и народној иницијативи. Међутим добијена битка није и добијен рат, није време за прославе, већ за наставак борбе да ова корумпирана власт коначно оде, јер је од наше државе направила колонију и депонију. Два су закона пала, али „Рио Тинто“ још увек није.

Са друге стране, локална власт у Нишу предвођена Драганом Сотировски наставља да превазилази саму себе у свом удворишту и непрофесионалном односу према грађанима Ниша, јавном интересу и заказаним културним догађајима. Постављање највећег билборда до сада са ликом Александра Вучића на спољној фасади хотела „Амбасадор“ на централном градском Тргу, само је наставак полтронства градских власти и покушај да се сакрије незадовољство Нишлија. Овај чин диктиран је свакако и грчевитом потребом да се гигантским и чудовишним билбордом на централном градском Тргу прекрије бунт од прошле суботе и „Нишки устанак“ са више десетина хиљада грађана који су блокирали улице Ниша незадовољни односом државе према животној средини и довођењу еколошког предатора „Рио Тинта“.

проф. др Тамара Миленковић Керковић

Потпредседник Двери
Председник ГрО Двери Ниш

Изјаву проф. др Тамаре Миленковић Керковић Можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: