Српски Покрет Двери - Лого
Search

Иван Костић: Избор Ане Брнабић за председника Скупштине вређа Србију

Ivan Kostic

Предлог да Ана Брнабић, која је првенствено особа чије се име помиње у бројним аферама и која нема подршку ни у СНС-у а камоли у широј друштвеној заједници, постане председник Скупштине Србије је још један ударац за већинску и традиционалну Србију.

Континуитет погрешне политике СНС-а је резултирао тиме да Србија данас доживљава свој демографски крах, полако клизи ка биолошком нестанку, а млади и перспективни људи беже из Србије.

Макијавелистичка политика Александра Вучића, оличена у формирању неутицајног и неефикасног Министарства за демографију и бригу о породици са једне стране, а у исто време дозвољавању загађивања медијског простора са ЛГБТ садржајима са друге стране, је политика која није у интересу наших породица и будућности наше нације.

Србија мора да интересе социјално и економско угрожених породица стави као примарни политички задатак, а законским решењима да онемогући промоцију агресивне идеологије хомосексуализма грађанима Србије, а поготово малолетним лицима.

Та пракса постоји у многим државама света и једино таква политика се показала ефикасном у борби против пошасти савремене цивилизације, званом „бела куга“.

мр Иван Костић

Председавајући Привремене управе Српског покрета Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: