Српски Покрет Двери - Лого
Search

Костић: Осовина Вучић-Ђилас у Народној скупштини спроводи политику против интереса Србије

Да ли актуелна власт ускоро планира да уведе санкције Русији или је на помолу нова коалиција и нова Влада, чији ће покровитељ бити НАТО пакт који нам је затровао и бомбардовао земљу 1999. године?

     Потпредседник Ђиласове странке наставља да спроводи антидржавну политику са места потпредседника Скупштине Србије и председника Одбора за спољне послове.

У јеку војних сукоба у Украјини, Борко Стефановић организује видео састанак са представницима Врховне Раде Украјине који су отворени савезници НАТО пакта у сукобу са Русијом, наравно уз присуство чланова одбора из редова Српске напредне странке.

Странка слободе и правде се јавно залаже за увођење санкција Русији што је у супротности са званичном државном политиком.

Поставља се питање зашто представници СНС-а у Скупштини и даље толеришу понашање Борка Стефановића, осим ако му они сами не дају ветар у леђа да ово ради. Да ли ће се на предлог чланова СНС одржати видео састанак Одбора за спољне послове са представницима Одбора за спољне послове Руске Думе како би се чули политички ставови и друге стране? То су питања која интересују нас народне посланике.

Изгледа да Александар Вучић у будућности намерава да промени своју политику када је Русија у питању и зато припрема своје потенцијалне савезнике за наредни период.

Двострука и штетна политика актуелне власти када је у питању политика према Косову и Метохији и Русији је до сада направила огромне штете националним интересима, тако да је крајње време да се она мења.

Српски покрет Двери и даље инсистира да скупштинска већина смени Борка Стефановића са места председника Одбора за спољне послове или да га као још једног НАТО министра предложи да руководи Министарством спољних послова.

мр Иван Костић

Народни посланик
Потпредседник Двери

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: