Српски Покрет Двери - Лого

Костић: Србија мора да почне да размишља о смањењу политичке и економске зависности од Европске уније

Најновији састанци председника Србије Александра Вучића са Едијем Рамом и Александром Сорошем су доказ да је актуелна власт и даље само колонијални управник кога контролишу интереси Брисела и Вашингтона. 

     Изгледа да једино власт у Србији не види да се у свету догађају тектонске геополичке промене и да Србија мора под хитно да започне сарадњу са организацијама које данас представљају глобалну економску алтернативу, као што су БРИКС и ШОС.

Зависност српске економије од Европске уније не само да је довела до увоза огромне инфлације из земаља са којима тргујемо, већ нас доводи и у политичку зависност пошто нас европски комесари континуирано уцењују са политичким захтевима око предаје Косова и Метохије. 

Зато Српски покрет Двери сматра да је неопходна хитна промена спољне политике и привредне стратегије Србије, која ће у будућности бити преоријентисана на државе у свету, које ће поштовати наш суверенитет, традиционалне и историјске вредности, а које тренутно имају највећи финансијски потенцијал за капитална улагања у Србију и јачање домаће привреде.

мр Иван Костић 

Народни посланик
Потпредседник Двери 

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: