Српски Покрет Двери - Лого
Search

Костић: Србија мора да почне да размишља о смањењу политичке и економске зависности од Европске уније

Најновији састанци председника Србије Александра Вучића са Едијем Рамом и Александром Сорошем су доказ да је актуелна власт и даље само колонијални управник кога контролишу интереси Брисела и Вашингтона. 

     Изгледа да једино власт у Србији не види да се у свету догађају тектонске геополичке промене и да Србија мора под хитно да започне сарадњу са организацијама које данас представљају глобалну економску алтернативу, као што су БРИКС и ШОС.

Зависност српске економије од Европске уније не само да је довела до увоза огромне инфлације из земаља са којима тргујемо, већ нас доводи и у политичку зависност пошто нас европски комесари континуирано уцењују са политичким захтевима око предаје Косова и Метохије. 

Зато Српски покрет Двери сматра да је неопходна хитна промена спољне политике и привредне стратегије Србије, која ће у будућности бити преоријентисана на државе у свету, које ће поштовати наш суверенитет, традиционалне и историјске вредности, а које тренутно имају највећи финансијски потенцијал за капитална улагања у Србију и јачање домаће привреде.

мр Иван Костић 

Народни посланик
Потпредседник Двери 

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: