Српски Покрет Двери - Лого

Костић: Србија са Русијом да направи план у циљу заштите Срба на Косову и Метохији

Александар Вучић мора да са речи пређе на дела и да у договору са Руском Федерацијом спречи формирање Велике Албаније, јер ће, у супртоном, Срби са Косова и Метохије аутоматски постати предмет новог егзодуса на Балкану. 

      Конференције председника Србије више немају никакву тежину и озбиљност, јер се после сваке његове конференције положај Срба погоршао, а суверенитет Републике Србије у својој јужној покрајини смањио.

Ако се већ оптужује ЕУЛЕКС за небригу по питању безбедности Срба на КиМ, зашто председник Србије не прекине преговоре са лажним приштинским институцијама у оквиру Бриселског споразума и француско-немачког ултиматума под покровитељством Европске уније? Зашто се председник Србије не одазове на безбројне позиве представника руског министарства спољних послова и решење косовског проблема покуша да реши у Уједињеним нацијама и у оквиру Резолуције 1244, који гарантује суверенитет Србије на Косову и Метохији и безбедност наших сународника?

Брисел и Вашингтон очигледно планирају да парадржаву Косово убрзо приме у НАТО пакт, чиме почиње процес стварања Велике Албаније и прогон Срба са Косова и Метохије, тако да је бесмислено од колективног запада очекивати да подржи интересе српског народа на Балкану.

Александар Вучић и Милош Вучевић морају да скупе храбрости и затраже дипломатску и сваку другу помоћ од председника Русије Владимира Путина ако мисле да сачувамо Косово и Метохију у саставу Србије, а самим тим и животе грађана Србије и КиМ.

мр Иван Костић 

Народни посланик
Потпредседник Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: