Српски Покрет Двери - Лого
Search

Костић: ТВ ПИНК је зрео за одузимање националне фреквенције

Да за ТВ ПИНК не постоји граница у кршењу закона, промовисању неморала, експлицитних сцена насиља и кича и шунда сваке врсте, одавно је познато. Али приказивање краткотрајног документарног филма под називом „Мета породица“, превазилази не само границе доброг укуса, већ ставља мете на чела новинара, опозиционих политичара и свих других који мисле другачије од Вучићеве власти. Да је Србија правна држава ова телевизија не би имала националну фреквенцију, а њен власник би одавно био у затвору.

    Захаваљујући блискости са сваком влашћу, а поготово са Вучићем и његовим актуелном режимом, Жељку Митровићу је дозвољено све. Од тога да не плаћа порез до тога да на најмонструознији начин таргетира људе, овога пута кроз лоше склепани документарац активисте СНС-а. Тај документарац је направљен из два разлога: прво, да покаже заверу против Вучића и његове породице које у стварности нигде нема и друго, да стави мету на чело свима који иоле искажу неслагање са владајућим режимом. Посебно је скандалозно и опасно цртање мете на челу председника Српског покрета Двери Бошка Обрадовића када знамо да је после једног сличног спота емитованог такође на ТВ ПИНК против Оливера Ивановића, овај опозициони политичар убијен под још увек неразјашњеним околностима.

Из свих ових разлога, време је да у Србији почну да се спроводе закони, а одузимање националне фреквенције ТВ ПИНК-у мора бити минимум од кога ће се почети. Српски покрет Двери ће увек бити на страни права и правде и гарантујемо да ће се по паду овог режима, закон стриктно поштовати.

мр Иван Костић

Потпредседник Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: