Српски Покрет Двери - Лого

Маја Митић: Очигледна опструкција рада групе за контролу бирачког списка

На захтев Српског покрета Двери, заказана је седница Радне групе за екстерну контролу јединственог бирачког списка за 4. март, да би 3. марта била отказана због недостатка кворума.

    Ванредну седницу радне групе захтевали смо због нелогичности у бирачком списку и то је био разлог да затражимо хитну проверу издатих нових држављанстава по месецима у последњих годину дана за лица која живе ван Србије, као и проверу података да ли је дошло до повећања уписаног броја бирача у бирачке спискове по општинама у последњим месецима.

Седница Радне групе заказана је још 25. фебруара за 4. март, да би само дан пре него што је требала бити одржана, отказана због недостатка кворума јер представници СПС, СРС, РИК, ДЈБ, ДСС, Владе Србије и ЛСВ нису потврдили своје учешће.

Редовна седница Радне групе за екстерну контролу јединственог бирачког списка заказана је за 11. март и као члан ове групе тражићу допуну дневног реда како би расправљали о овом питању. Нећемо дозволити да ова јако важна тема прође без одговора и инисистираћемо на њеном разрешењу.

адв. Маја Митић

Члан Радне групе за екстерну контролу јединственог бирачког списка испред Срспког покрета ДВЕРИ

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: