Српски Покрет Двери - Лого
Search

Миленковић Керковић: Грађани су предали оружје, ви предајте мандате​

Подржани громогласним аплаузом посланика владајуће већине, премијер Ана Брнабић и министри у Влади Србије већ данима у скупштинском пленуму негирају своју одговорност за два стравична масакра у којима је у два дана животе изгубило 18 ђака, младих људи и чувар у школи. 

     Нема ничије одговорности, ни медија који промовишу криминал, проституцију и неморал чувајући режим у замену за националну фреквенцију, ни одговорности РЕМ-а који је слеп за закон, ни власти која је заробила правду и примењује је селективно, нема ни одговорности СНС обогаћене елите која креира владајући морал, ни одговорност председника Републике који је признао да је наредио рушење у Сава Малој – нико није одговоран.

За то време, спирала насиља у Србији је експлодирала директно у лице власти. Од 3. маја и масакра у ОШ „Владислав Рибникар“ пандемија насиља захватила је Србију:

07.05. – ухапшен педофил у Оџацима, био запослен у вртићу

07.05. – мушкарац сатаром напао рођену сестру

08.05. – младић давио и ударао девојчицу насред улице у Обреновцу

10.05. – мушкарац убио бившу девојку, па себе у Новом Саду

12.05. – убијена девојка на Звездари

14.05. – дечак (13 год) напао жену и њеног сина секиром код Зрењанина

15.05. – ученица (14 год) посекла оштрим предметом другу ученицу у Зрењанину

20.05. – мушкарац покушао чекићем да убије мајку у Неготину

20.05. – познати гинеколог насрнуо аутом на полицију

20.05. – мушкарац убијен у тучи код Сомбора
21.05. – полицајац ван дужности убио мушкарца у Прибоју
21.05. – девојчица се обесила у купатилу у Лазаревцу

22.5. – у пуцњави на Врачару рањен мушкарац са 12 кривичних пријава због дроге, оружја, пуцњаве

24.5. – три жене претукле и задавиле старца у Смедереву.

Уз све ове трагедије, комплетан државни апарат је клинички мртав. Сведоци смо трагичних несналажења, нестручности, мера које не доносе резултате, бизарних психотерапијских спиритуалистичких третмана над трауматизиваном децом, родитеља и деце из ОШ „Владислав Рибникар“ који у очају не знају више коме да се обрате. Од Владе Србије, од институција нема ни утехе, ни подршке осим заташкавања и поклича на скуп који ће насилно, паралисањем саобраћаја Србије, натерати 2.200 возача да у Београд довезе 200.000 натераних тапшача које ће обезбеђење држати у обручу.​ Због скупа СНС отказане су ђачке екскурзије, такмичења, школе у природи, спортске манифестације, позоришне представе, директори школа праве спискове уцењених наставника… Уместо оставки, РЕМ Информеру, тровачком таблоидном чувару режима даје сагласност за оснивање телевизије.

До сада је предато 35.000 комада комада оружја, а сада је време је да Влада преда мандате. Српски покрет Двери захтева оставку читаве Владе, смену РЕМ-а, одузимање националне фреквенције ПИНК-у, укидање ријалити програма који промовишу насиље, прелазну Владу састављену од стручњака, која ће уместо репресивних применити превентивне мере за заустављање насиља, да се просвети хитно врати васпитна функција, а наставницима углед и достојанство.

проф. др Тамара Миленковић Керковић 

Народни посланик
Потпредседник Двери 

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: