Српски Покрет Двери - Лого
Search

Миленковић Керковић: Када год се „догоди народ“, Вучићева власт из страха повлачи своје одлуке

У последње две године, не једном, већ више пута су се догађали протести против појединих одлука актуелне власти и након њих, она је из страха те одлуке повлачила.

    То се дешавало од јуна 2020. године када је власт најавила поновно пандемијско затварање, а све након тек завршених „лажних избора“ преко октобра 2021. године и најаве увођења „ковид пропусница“, затим новембра исте године и покушаја отварања рудника литијума у Јадру од стране „Рио Тинта“, па све до литија које су одржане у августу ове године против организације „Европрајда“.

Оно што је заједничко општенародним протестима и литијама јесу одлуке које су доношене тајно и антидемократски. Али ове протести имају још два заједничка именитеља. Први је да су учесници увек стигматизовани као назадни „антиваксери“, „антирудари“ и „литијаши“, а други је да се Српски покрет Двери увек оглашавао први по овим питањима и увек био са народом на улицама и блокадама, трпећи нападе од власти, прозападне опозиције и невладиних организација, као и од режимских и тзв. слободних медија.

Оно што се заправо догодило на свим тим протестима, а поготово на последњим литијама, јесте буђење српског народа које не одговара ни властима, али ни поборницима прозападне агенде која треба тај исти народ да натера да призна да је почињен геноцид у Сребреници, да се одрекне Републике Српске, да призна независност лажне државе Косово, да уведе санкције Русији и да на крају, понижен, постане део НАТО пакта.

Двери ће увек бити уз свој народ и увек подржавати протесте против одлука које угрожавају српски национални и економски интерес, штитећи здраву животну средину, али и традиоционални и јавни морал српског народа.

проф. др Тамара Миленковић Керковић

Народни посланик
Потпредседник Двери
Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: