Српски Покрет Двери - Лого
Search

Миленковић Керковић: Режим увредама сакрива наставак распродаје државе и сецесије КиМ

Одговорност РЕМ-а за загађење медијског простора у Србији је ноторна, а иза блата којим неодговорна власт и скупштинска већина засипају опозиционе посланике који траже смену Савета РЕМ-а, је даља пљачка и распродаја преостале имовине грађана Србије и наставак сецесије Косова и Метохије. 

     Деценије уцена, лажних доктора, лажних диплома, фаворизовања нестручности, паљења бакљи, хулигана, мафије држале су Србију у лудачкој кошуљи 11 година и 3. маја све је то дошло на наплату. У Србији се Зло одрешило. Након два нечувена масакра у којима су дете и младић чији су родитељи блиски режиму, убили 18 ђака, младих и чувара у школи, спирала насиља се наставља свакодневно. Од 3. маја у тешким злочинима насиља нестало је још 30 живота. Убија се секирама, ножевима, лопатама, дављењем, пребијањем, а страдају најслабији, жене, млади и деца.

У скупштинској расправи власт одбија одговорност, нису одговорни ни медији који промовишу криминал, проституцију и неморал, чувајући режим у замену за националне фреквенције, нема ни одговорности РЕМ-а који је слеп за закон, ни власти која је заробила правду и примењује је селективно. Нема ни одговорности СНС обогаћене елите која креира владајући морал, ни одговорност председника Републике који је признао да је наредио рушење у Сава Малој. Нико није одговоран. Одговорност РЕМ-а је ноторна. Јасно је да се РЕМ од чувара јавног интереса претворио у чувара режима.

Уместо Космета за власт су Пинк и РЕМ срце Србије.

Док власт лажима и одбијањем одговорности наставља да слуђује грађане Србије, док покличима позива на своје контрамитинге, иза блата којим засипа опозиционе посланике, крије се комадање Србије, сецесија КиМ и распродаја имовине свих грађана у бесцење. Министарка Ђедовић, која је финализирала продају Комерцијалне банке, вредне 2.5 милијарди евра за 27 милиона евра, сада исто ради са ЕПС-ом. Телеком, који је задужен са још 1,5 милијарди евра, просипа новац опскурној Европрајд промотерки и финансира Информер, а Влада Србије припрема законе којима ће без накнаде поклонити грађевинско земљиште и трансформацијом у друштва капитала припрема за продају у бесцење све што је од српске имовине преостало – „Србијашуме“, националне паркове, сва преостала опљачкана јавна предузећа.

И на локалу су приватни медији, чувари режима, награђени за верност новцем из државне помоћи. За последњих 8 година је из буџета града Ниша, за субвенционисање медија, исплаћено готово 6 милиона евра, а 70% тог новца отишло је тзв. медијским пројектима РТВ Белами и прокси медијским гласилима В. Радомировића, као и ТВ Зони у власништву синова министра полиције Братислава Гашића.

Народни посланици опозиције су на РТВ Белами названи „олошем, болесним изродом, Куртијевим издајником“, а на пријаву за говор мржње и таргетирање народних посланика, упућену 9. марта, РЕМ није ни одговорио ни покренуо поступак. Уместо санкције, власник ове ТВ је управо из буџета добио 33,7 милиона динара, што је близу 50% свих средстава за медијске пројекте у Нишу. То је улога медија плаћених јавним новцем. Да режиму који је изгубио легитимитет буду његови чувари до краја.

проф. др Тамара Миленковић Керковић 

Народни посланик
Потпредседник Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: