Српски Покрет Двери - Лого
Search

Миленковић Керковић за „Данас“: Српска застава не може да сакрије промоцију проституције и криминала које емитује ТВ Пинк

„Сакривање иза џиновске државне заставе је последње уточиште „ди-џеј Жекса“ – творца анти-морала и симбола наказног лица декаденције система и свих режима који је у последњих тридесет година тровао Србију насиљем, некажњеним злочинима, пљачком и декаденцијом. Ова медијска тровачница је исто урадила када је Српски покрет Двери са својим председником Бошком Обрадовићем још пре шест година протествовао против неморала и насиља испред ТВ Пинк“, каже за Данас Тамара Миленковић Керковић, народни посланик Покрета Двери. 

     Али тада су, како каже, уместо заставе истурили жене-новинаре, док је власник овог емитера са националном фреквенцијом у нервном растројству са врха зграде пуштао несносну буку, а онда, заједно са, режимом оптужио људе који протестују за насиље над женама.

„Да су тада, септембра 2017. године протести испред Пинка били масовни, грађани би били поштеђени година пропадања под влашћу СНС, као Митровићевог принципала и заштитника од кривичне одговорности. Злоупотреба државног симбола и прекривање Фабрике лажи, насиља и неморала заставом је једнако бедно као и сакривање режима иза свог лажног патриотизма док растура последње елементе државности Србије – територију, становништво и суверенитет, закључује Миленковић Керковић.

Никаква застава, па ни српска не може да сакрије промоцију проституције, кича и криминала које емитује ТВ Пинк, као што не може да сакрије ни панични страх од сопственог краја и одговорности за зло којим је паралисан његов власник.

*Извор: Данас 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: