Српски Покрет Двери - Лого

Миленковић: Позивамо Србе са КиМ да кажу НЕ промени Устава

Предстојећи референдум, заказан за 16. јануар 2022. године, још једна је од последица притисака који долазе из Европске уније, а овај почетни покушај мењања Устава представља само корак ка неком будућем референдуму који би избацио Косово и Метохију из Устава Србије.

Све то ће Александар Вучић и његов режим покушати да протуре не само грађанима у централној Србији, већ и Србима са Косова и Метохије, које они не виде као део Србије, већ као некакву заједницу Срба на Косову и Метохији. Сведоци смо свих његових досадашњих превара и издаја српских националних интереса, оличених у тзв. „историјским победама“ попут: Бриселског споразума, укидања српских институција (локалне самоуправе) на северу Косова и Метохије, укидања цивилне заштите и њена интеграција у тзв. косовске институције, укидања судова и њихово интегрисање у сепаратистичке институције, укидања српског позивног броја и давање новог још једној тзв. албанској држави на Балкану, укидања електроенергетског система, што је последица потписивања, сада Вашингтонског споразума, прећутног одобравања приликом формирања Косовских безбедносних снага и прећутног одобравања на потписивање 13 међудржавних споразума и укидање границе између Албаније и тзв, Косова што представља формирање тзв. Велике Албаније.

Због свега овога, поручујемо Александру Вучићу да уставобранитеља на Косову и Метохији има много више него што може и да замисли и да му више неће поћи за руком да на силу спроводи кршење највишег правног акта Србије.

Зато користимо ову прилику да Александра Вучића позовемо да се остави КОСМЕТ-а и тај горући проблем остави неком другом ко ће знати да га реши боље и корисније за општи интерес Срба и Србије, а све косметске Србе да се изборимо за одржавање референдума и на КиМ и да јасно кажемо НЕ промени Устава.

Горан Миленковић

Члан Председништва Двери из Лепосавића и председник ПО Двери за КиМ

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: