Српски Покрет Двери - Лого

Национално окупљање предало листу за београдске изборе

У недељу 12. новембра 2023. године представници коалиције Милица Ђурђевић Стаменковски – Бошко Обрадовић – НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ – ДРЖАВОТВОРНА СНАГА – Српска странка Заветници – Српски покрет Двери су предали изборну листу за одборнике Скупштине града Београда. 

    Први на одборничкој листи и кандидат за градоначелника Београда је професор доктор Ратко Ристић, професор Шумарског факултета.

Проф. др Ристић је приликом предаје листе изјавио да је почаствован што су Београђани у толиком броју подржали његову кандидатуру. Исто тако се захвалио чланству Српског покрета Двери и Српске странке Заветници што поштују његову одлуку да испред њихове коалиције наступи као нестраначка личност.

Он је истакао да он није политичар већ инжењер и да се радује прилици да 30 година свога професионалног искуства решавања комплексних проблема стави на располагање свих својих суграђана. Нагласио је да ће у првих 6 месеци његовог мандата фокус његовог тима бити првенствено на решавању проблема загађења и све лошијег стања јавног здравља у Београду.

Приоритет ће бити и хитно решавање хаоса у ЈКП Градско саобраћајно предузеће који сваким даном све више паралише београдску свакодневницу. Упоредо са овим активностима започеће се одлучан обрачун са ендемском корупцијом и партократијом на нивоу свих градских служби. Такође, услед све горе економске ситуације у престоници фокус тима проф. др Ристића биће и брига о Београђанима и њиховим породицама.

Заустављање рушења београдског Сајма и окончање дивље градње, урбанистичког хаоса и посебна заштита културно-историјских целина у Београду биће међу најважнијим приоритетима у првих 6 месеци мандата проф др. Ристића. Професор Ристић је нагласио да ће његов тим очистити Београд од загађења, корупције, насиља, безнађа и хаоса. Време је да Београд опет буде Бео Град. 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: