Српски Покрет Двери - Лого
Search

Национално окупљање предало листу за београдске изборе

У недељу 12. новембра 2023. године представници коалиције Милица Ђурђевић Стаменковски – Бошко Обрадовић – НАЦИОНАЛНО ОКУПЉАЊЕ – ДРЖАВОТВОРНА СНАГА – Српска странка Заветници – Српски покрет Двери су предали изборну листу за одборнике Скупштине града Београда. 

    Први на одборничкој листи и кандидат за градоначелника Београда је професор доктор Ратко Ристић, професор Шумарског факултета.

Проф. др Ристић је приликом предаје листе изјавио да је почаствован што су Београђани у толиком броју подржали његову кандидатуру. Исто тако се захвалио чланству Српског покрета Двери и Српске странке Заветници што поштују његову одлуку да испред њихове коалиције наступи као нестраначка личност.

Он је истакао да он није политичар већ инжењер и да се радује прилици да 30 година свога професионалног искуства решавања комплексних проблема стави на располагање свих својих суграђана. Нагласио је да ће у првих 6 месеци његовог мандата фокус његовог тима бити првенствено на решавању проблема загађења и све лошијег стања јавног здравља у Београду.

Приоритет ће бити и хитно решавање хаоса у ЈКП Градско саобраћајно предузеће који сваким даном све више паралише београдску свакодневницу. Упоредо са овим активностима започеће се одлучан обрачун са ендемском корупцијом и партократијом на нивоу свих градских служби. Такође, услед све горе економске ситуације у престоници фокус тима проф. др Ристића биће и брига о Београђанима и њиховим породицама.

Заустављање рушења београдског Сајма и окончање дивље градње, урбанистичког хаоса и посебна заштита културно-историјских целина у Београду биће међу најважнијим приоритетима у првих 6 месеци мандата проф др. Ристића. Професор Ристић је нагласио да ће његов тим очистити Београд од загађења, корупције, насиља, безнађа и хаоса. Време је да Београд опет буде Бео Град. 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: