Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Напредњаци претили чланици бирачког одбора у Великој Плани

Данас су на поновљеним изборима на бирачком месту број 32 – ОШ „Карађорђе“ у Великој Плани, чланови бирачког одбора испред СНС-а претили и вређали госпођу Оливеру Видић, чланицу бирачког одбора испред Српског покрета Двери. Полиција није реаговала на позиве.

    Инцидент се догодио када се госпођа Видић вратила на бирачко место и тада је поново пребројала неупотребљене гласачке листиће. Упоређивањем претходног и тренутног стања, установила је да фали пет листића што је изнела и као примедбу бирачком одбору. Тада су кренуле салве увреда, претњи и најморбиднијих речи ка њој од стране чланова бирачког одбора испред СНС-а, да би један од њих вратио тих пет гласачких листића, понашајући се као да се ништа није догодило. Ово је још један у низу примера како је СНС директно ухваћена у покушају изборне крађе.

Госпођа Оливера Видић је позвала полицију како би пријавила овај инцидент, али полиција није желела да изађе на лице места. Након тога, она се јавила и Дејану Филиповићу, члану Извршног одбора Двери, који је такође позвао полицију, али је њихов одговор остао исти. Господин Филиповић тада одлази по госпођу Видић и довози је у Полицијску станицу у Великој Плани и тек након њиховог инсистирања, полиција узима изјаву од Оливере Видић.

Сада је све на државним органима и видећемо како ће се завршити читав случај. Надамо се да ће они који су претили госпођи Видић бити процесуирани, а Двери ће тражити и понављање избора на овом гласачком месту.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: