Двери: Напредњаци претили чланици бирачког одбора у Великој Плани

Данас су на поновљеним изборима на бирачком месту број 32 – ОШ „Карађорђе“ у Великој Плани, чланови бирачког одбора испред СНС-а претили и вређали госпођу Оливеру Видић, чланицу бирачког одбора испред Српског покрета Двери. Полиција није реаговала на позиве.

Инцидент се догодио када се госпођа Видић вратила на бирачко место и тада је поново пребројала неупотребљене гласачке листиће. Упоређивањем претходног и тренутног стања, установила је да фали пет листића што је изнела и као примедбу бирачком одбору. Тада су кренуле салве увреда, претњи и најморбиднијих речи ка њој од стране чланова бирачког одбора испред СНС-а, да би један од њих вратио тих пет гласачких листића, понашајући се као да се ништа није догодило. Ово је још један у низу примера како је СНС директно ухваћена у покушају изборне крађе.

Госпођа Оливера Видић је позвала полицију како би пријавила овај инцидент, али полиција није желела да изађе на лице места. Након тога, она се јавила и Дејану Филиповићу, члану Извршног одбора Двери, који је такође позвао полицију, али је њихов одговор остао исти. Господин Филиповић тада одлази по госпођу Видић и довози је у Полицијску станицу у Великој Плани и тек након њиховог инсистирања, полиција узима изјаву од Оливере Видић.

Сада је све на државним органима и видећемо како ће се завршити читав случај. Надамо се да ће они који су претили госпођи Видић бити процесуирани, а Двери ће тражити и понављање избора на овом гласачком месту.

Инфослужба Двери

Share on whatsapp