Српски Покрет Двери - Лого

Ниш је одлучно рекао – НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ!

У Нишу је данас одржана друга по реду трибина државотворне опозиције под називом „НЕ капитулацији! НЕ француско-немачком ултиматуму“. Сала Симфонијског оркестра била је мала да прими све заинтересоване Нишлије који су желели да чују зашто би прихватање француско-немачког предлога за решавање питања Косова и Метохије представљало капитулацију државе Србије. 

   На овом скупу грађанима су се обратили: Бошко Обрадовић – народни посланик и председник Српског покрета Двери, Драган Николић – народни посланик Српске странке Заветници, Милош Јовановић – народни посланик и председник Новог ДСС, као и проф. др Часлав Копривица – члан Председништва Покрета за одбрану КиМ и историчар Драгомир Анђелковић.

 

Говорници су истакли да је актуелна власт све уплашенија, јер се преко 80% грађана Србије противи било каквом споразуму између Србије и лажне државе Косово по коме би наша јужна српска покрајина добила независност. Због тога су све чешћи напади представника власти и режимских медија на држовотворну опозицију и против свих који су за поштовање Устава и Резолуције 12 44 СБ УН. 

Из Ниша је јасно поручено да се француско-немачки споразум мора одмах одбацити у целости и да је потребна потпуно нова преговарачка платформа и нови преговарачи о КиМ, јер је очигледно да су досадашњи радили само на штету српских националних интереса, предавши у руке лажне државе Косово све ингеренције државе Србије. 

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: