Српски Покрет Двери - Лого

Обрадовић демантовао Милоша Јовановића да неће са опозицијом у Београду

Oпозиција требала да преузме власт у Београду!
“Већ сам рекао и поновићу: Опозиција би требала да преузме власт у Београду, јер је досадашњи режим изгубио већину. Не знам ко и шта преноси Милошу Јовановићу и са ким је он у контакту, али позиција Српског покрета Двери је више него јасна – Весићева власт је пала и опозиција треба да формира нову већину”, поручио је он.

    Обрадовић је раније за наш портал рекао да је изборе за нама обележио пад рејтинга Српске напредне странке и успон снага деснице. Нагласио је да би за демократију било најбоље да опозиција формира нову градску власт у Београду.

“Ове изборе обележио је пад рејтинга СНС на републичком и београдском нивоу и успон патриотских снага деснице. Испоставило се да сам био у праву када сам заговарао формирање Патриотског блока и кад сам говорио да се без патриотске опозиције не може победити Вучић“, рекао је Обрадовић, који је као кандидат за председника државе освојио 4,39 одсто гласова.

Према подацима посматрачке мисије „ЦРТА“, коалиција „Патриотски блок“ коју су предводиле Двери, освојила је на београдским изборима 4 мандата, негде око 3,6 одсто гласова, док су на парламентарним изборима коалиција око Бошка Обрадовића освојила приближно 3,84 одсто гласова.

„На градским изборима у Београду је нерешен резултат и за српску демократију би било најбоље да опозиција формира нову градску власт у Београду. Двери су отворене за разговор са свима, али наш приоритет нису функције већ остварење програма економског и еколошког патриотизма, породичне и социјалне политике, борбе против корупције“, нагласио је Обрадовић.

*Извор: nova.rs

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: