Српски Покрет Двери - Лого

Обрадовић: До победе у две колоне

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је у емисији “Иза вести” на Н1 да је важно да опозиција на наредним изборима покаже озбиљност и да на изборе треба да изађе у две колоне – суверенистичку и прозападну. 

      „Мислим да је важно што је комплетна опозиција дошла до јединственог става да треба да идемо на ванредне изборе на свим нивоима. Следећи потез је веома важан, а то је наша борба за боље изборне услове, договора око међусобног ненападања, заједничку борбу за одбрану изборних резултата и за мене најважније – укрупњавање опозиције. Опозиција на овим изборима треба да покаже озбиљност, да не дозволи више да буде уситњена и подељена, да направи две колоне и направи озбиљан резултат на свим нивоима који нешто може да промени у Србији.”, рекао је председник Двери.

Обрадовић је нагласио да ће политика Двери бити тачка формирања будуће Владе.

„Наша политика ће чинити суштину будуће Владе. Ако државотворни блок изађе уједињен на изборе имаће преко 20% гласова и бићемо најјача политичка снага у Србији која ће се мерити са Српском напредном странком. Ми долазимо и наша политика долази.” – закључио је Обрадовић.

Цело госотивање Бошка Обрадовића можете погледати овде: 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: