Српски Покрет Двери - Лого

Обрадовић: Двери ће гласати за смену Басте

Лидер Двери Бошко Обрадовић рекао је да ће ова странка и његова посланичка група гласати за смену Басте. 

     „Српски покрет Двери одмах након изласка Радета Басте у јавност са тражењем да се уведу санкције Русији, реаговао је тражио да Баста поднесе оставку. Због тога ћемо и гласати за његову смену. Зашто овде није данас премијерка Ана Брнабић, да нам одговори на питање што је Басту уопште предложила за министра и овде нема министра Басте. Он има право да одговара на наша питања и о крајњем случају да се се брани. Он је једна веома интересантна политичка култура која говори о кадровима власти… Он завршава мастер студије економије на Универзитету у Новом Саду што нема везе са Универзитетом, већ завршава Привредну академију у Новом Саду која је иначе легло сумњивих диплома. Након тога, запошљава се у МУП-у од 1998. до 2005. године, где нема ниједан податак шта је радио“, истакао је Обрадовић.

Он је подсетио на друге детаље из његове каријере, између осталог и када је као директор „Београдских електрана“ честитао амбасадору Кристоферу Хилу на постављењу у Србији.

„Да ли је тачно да је кабинет Радета Баста закључан, да су упали људи… То је ваш министар привреде, ви сте га хвалили и изгласали за министра привреде. Ко је њега уопште и предложио и да ли ће тај предлагач преузети одговорност за лоше изборе. Јединствена Србија га се одрекла, нема веће политичке преваре да пре избора обећавате једно, а после избора радите друго. Ко је штитио Басту до сада и да ли је он злоупотребио своју позицију да формира политичку странку и пропаганду против државе Србије. Сада покушавате да увалите опозицији, препакованог и редизајнираног. Е нека хвала, задржите га“, наставио је он.

*Извор: Нова.рс

**Извор фотографије: ФоНет/Зоран Мрђа 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: