Српски Покрет Двери - Лого
Search

Обрадовић: Двери ће гласати за смену Басте

Лидер Двери Бошко Обрадовић рекао је да ће ова странка и његова посланичка група гласати за смену Басте. 

     „Српски покрет Двери одмах након изласка Радета Басте у јавност са тражењем да се уведу санкције Русији, реаговао је тражио да Баста поднесе оставку. Због тога ћемо и гласати за његову смену. Зашто овде није данас премијерка Ана Брнабић, да нам одговори на питање што је Басту уопште предложила за министра и овде нема министра Басте. Он има право да одговара на наша питања и о крајњем случају да се се брани. Он је једна веома интересантна политичка култура која говори о кадровима власти… Он завршава мастер студије економије на Универзитету у Новом Саду што нема везе са Универзитетом, већ завршава Привредну академију у Новом Саду која је иначе легло сумњивих диплома. Након тога, запошљава се у МУП-у од 1998. до 2005. године, где нема ниједан податак шта је радио“, истакао је Обрадовић.

Он је подсетио на друге детаље из његове каријере, између осталог и када је као директор „Београдских електрана“ честитао амбасадору Кристоферу Хилу на постављењу у Србији.

„Да ли је тачно да је кабинет Радета Баста закључан, да су упали људи… То је ваш министар привреде, ви сте га хвалили и изгласали за министра привреде. Ко је њега уопште и предложио и да ли ће тај предлагач преузети одговорност за лоше изборе. Јединствена Србија га се одрекла, нема веће политичке преваре да пре избора обећавате једно, а после избора радите друго. Ко је штитио Басту до сада и да ли је он злоупотребио своју позицију да формира политичку странку и пропаганду против државе Србије. Сада покушавате да увалите опозицији, препакованог и редизајнираног. Е нека хвала, задржите га“, наставио је он.

*Извор: Нова.рс

**Извор фотографије: ФоНет/Зоран Мрђа 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: