Српски Покрет Двери - Лого
Search

Обрадовић: Није им довољно штампано зло, него још и ТВ која шири то зло

Бошко Обрадовић, председник покрета Двери, рекао је да је РЕМ кад год је током 11 година напредњачке власти, требало да интервенише – то пропустио. Подсетио је да је РЕМ истим телевизијама дао дозволе за национално приказивање, истим оним које су и раније кршиле законе, правилнике, па и сопствене програмске елаборат на основу којих им је издата дозвола за национално емитовање. 

    „Добиле су фреквенције као дечје телевизије, а претвориле се у монструозне пропагандне центре. Две телевизије са националном фреквенцијом имају истог власника – већ је то довољно да РЕМ сноси одговорност“, рекао је Обрадовић и констатовао како је „усред хаоса на Косову, РЕМ имао за њих најважнију тему – да Информеру дају дозволу за кабловску телевизију“.

Према Обрадовићу, то показује да је у врху власти паника и да на брзину оснивају нову телевизију како би могли да „наставе са пропагандом и ширењем мржње против сваког ко не мисли као они када власт изгубе“.

„Они сада желе да подигну најгори дневни лист, који на насловним странама препричава оно најмонструозније и најнеморалније што се у ријалтима догађа. Није им довољно штампано зло него им је потребна још једна телевизија да шири то зло“, рекао је Обрадовић, који је оптужио власт да су њихов систем вредности криминалци и старлете на насловним странама, да су уредници таквих медија њихови пријатељи, сарадници, медијски саветници, који раде за њих најпрљавије прослове, а све то РЕМ дозвољава.

„Уместо да буду кривично гоњени за све зло које су нанели овом друштву и држави, ви их награђујете упркос трагедији која се десила“, поручио је Обрадовић.

 

*Извор: Цензоловка 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: