Српски Покрет Двери - Лого

Обрадовић: Проглашена изборна листа ДВЕРИ и ПОКС

Републичка изборна комисија је званично прогласила изборну листу „Бошко Обрадовић – Српски покрет ДВЕРИ – ПОКС – Милош Парандиловић – Патриотски блок за обнову Краљевине Србије”, која ће се на предстојећим парламентарним изборима наћи под редним бројем 11!

    Проглашењем наше изборне листе, све патриоте и монархисти у Србији су добили сигурну политичку опцију којој могу дати поверење на наредним изборима. Коалиција Српског покрета ДВЕРИ и ПОКС ће у Скупштини Србије бити искрени заступник традиционалне породице, подршке породичној политици, подршке домаћој привреди и пољопривреди а не страним компанијама, очувања здраве животне средине, као и заступник промене комплетног корумпираног система који у Србији траје преко 30 година. Данас живимо у држави из које млади и најобразованији једва чекају да оду, што због ниског животног стандарда што због Вучићевог система власти који форсира најгоре на уштрб најбољих. Тај систем, у коме цветају криминал и корупција, мора се променити.

Наша коалиција је гарант да ће у Србији моћи нормално да се живи од поштеног рада, а да ће на најодговорније државне функције доћи људи који те промене могу да донесу. Зато позивам све грађане Србије да у што већем броју изађу на наредне парламентарне, председничке и локалне изборе, гласају против актуелне Вучићеве власти и за наш Патриотски блок за обнову Краљевине Србије.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: