Српски Покрет Двери - Лого

Одбацујемо јефтине оптужбе СНС-а да нас повежу са било каквим облицима екстремизма и насиља

Овим путем желимо да обавестимо јавност да парламентарна држатворна опозиција, односно, коалиција НАДА (Нови ДСС и ПОКС), Српска странка Заветници и Српски покрет Двери настављају са активностима организовања трибина широм Србије у циљу реализације великог националног окупљања за одбрану државе. 

    Одбацујемо јефтине оптужбе и опскурне покушаје Српске напредне странке да нас повежу са било каквим облицима екстремизма и насиља, што њихови медијски кербери чине већ седмицама. Председник Републике, Александар Вучић, синоћ је поново покушао да обмане јавност. Претходно је данима то чинио преко својих гласноговорника, безобзирно цртајући мету легитимно изабраним скупштинским представницима српског народа, а јуче је то учинио лично и директно. Пропагандна машинерија Српске напредне странке, уз обавештајну подршку специјалних саветника из Брисела и Берлина, покушава да медијски компромитује странке које су на изборима добиле подршку више од пола милиона грађана за своју политику очувања Косова и Метохије у саставу Србије и да је лажно представи екстремистима.

Уплашен од раста подршке међу грађанима државотворних снага, Александар Вучић уз договор са његовим новим „пријатељима“ са Запада, жели да пројектује сценарио “контролисаног хаоса”, како би успорио и окрњио незаустављив процес великог, политичког, националног окупљања у одбрани Косова и Метохије, чији стожер представљају странке државотворне опозиције.

Наше четири политичке странке нису организатори било каквог јучерашњег окупљања на улицама Београда. За разлику од Александра Вучића и Српске напредне странке, ми се не кријемо иза плаћених батинаша, криминалних клановa и сличних групација. Наше деловање је јавно и транспарентно, увек у складу са неприкосновеном вољом Устава, у духу закона и добре традиције. Сматрамо да је сваки вид вандализма контрапродуктиван и у овом тренутку може да користи једино владајућем режиму. Такође, не доводимо у питање право сваког грађанина, да организује или присуствује скупу, који је у складу са Уставом и законом и на тај начин искаже своју вољу.

Најопасније антидржавно и екстремно деловање је чињеница да европско-амерички план за КиМ није одбијен, чиме се најгрубље подрива и угрожава уставноправни поредак државе Србије.

Сви скупови у организацији државотворне опозиције биће, као и увек, уредно пријављени, јавност обавештена, а лидери странака биће одговорни и на челу народа. Са тим у вези, позивамо све, без обзира на њихову политичку припадност, да не дозволе да буду медијско “топовско месо” корумпираној владајућој олигархији и њиховим менторима из Берлина и Вашингтона.

Због све дубље кризе која потреса Србију, биће одржан састанак лидера државотворне опозиције, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

Нова Демократска странка Србије
Покрет обнове Краљевине Србије
Српска странка Заветници
Српски покрет Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: