Српски Покрет Двери - Лого
Search

Одговор Јелени Карлеуши: Само у морално разореном друштву Ви можете бити звезда

Јелена,

Као што Ви лично никада нисте имали везе са музиком, тако немате везе ни са темом о којој сте се дрзнули да пишете. Није то проблем што вређате једног породичног човека који брине о петоро деце, што вређате моју супругу и ширу породицу, што лажете и провоцирате. Разумем да је то део Вашег карактера који је ријалити шоубизнис којим се бавите деформисао у оваквом неморалном правцу. Капирам и да је то део пропаганде хомосексуалног лобија коме припадате и који не успева да ме ућутка. Ваше геј параде не подржавају ни многи хомосексуалци, а камоли већинска Србија са којом Ви имате проблем а не са мном.

Још је мањи проблем што клеветате председника једне политичке организације и народног посланика, јер сам на то одавно навикао. Међутим, занима ме да ли ми се обраћате као члан ЛДП-а, Весићева маскота или нова Вучићева ријалити звезда? Сви знамо да сте пропагатор идеологије хомосексуализма и разумемо да сте — као и геј парада – прешли пут од ЛДП-а до СНС-а, али није лепо да вређате — не мене већ већинску Србију која се противи одржавању једне такве срамне, антихришћанске и антипородичне манифестације у српској престоници.
 
Шта ћете са оних преко 50.000 људи који су прошетали Београдом на Велику Госпојину? Шта ћете са 100.000 људи који ће изаћи 11. или 17. септембра ако Европрајд 2022. не буде отказан? Како ћете постићи да нас све увредите и елиминишете? То је проблем са свима Вама који вршите пропаганду хомосексуализма и трансродности нашој деци у Србији. То Вам нећемо дозволити и морате научити да поштујете већинску, породичну и традиционалну Србију. Очекујете од нас разумевање за проблеме са којима се хомосексуалци суочавају у нашем друштву, а непрестано нападе и вређате оне од којих тражите разумевање. Имате председника Владе Србије, у трећем мандату, организујете 130 догађаја у Београду од 12-18. септембра — шта још хоћете од овог народа и државе? Где је крај Вашим провокацијама и увредама? 

Јелена Карлеуша Инстаграм/Принтскрин

Само у једном разореном систему вредности који влада нашим друштвом Ви можете представљати музичку звезду. Живимо тешка времена у којима је завладала противприродност, бесмисао и дисхармонија, баш као у Вашим песмама и јавним наступима.

Децу вам не дамо. 

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

*Извор фотографије 2: ТВ Прва/Принтскрин
*Извор фотографије 3: Јелена Карлеуша Инстаграм/Принтскрин

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: