Српски Покрет Двери - Лого

Одржан караван Патриотског блока ДВЕРИ-ПОКС „Од Тополе па до Равне горе“

Караван Патриотског блока ДВЕРИ-ПОКС, под називом „Од Тополе па до Равне горе“, обишао је управо тај део Србије.

    Делегацију Патриотског блока предводили су председник ДВЕРИ и кандидат за председника Србије Бошко Обрадовић, заменик председник ПОКС-а Милош Парандиловић и председник Равногорског покрета Предраг Богићевић.

Бројни чланови и симпатизери организација које чине Патриотски блок, најпре су посетили Тополу и Опленац где почивају краљеви, краљице, принчеви и принцезе из династије Карађорђевић, обећавши да ће се свим срцем борити за повратак насилно укинуте монархије. Након посете Тополи, они су се упутили ка Равној гори где су се поклонили сенима првог герилца у окупираној Европи у Другом светском рату, генерала Драгаољуба Драже Михаиловића. Генерал Михаиловић је стрељан у монтираном судском процесу од стране комунистичких власти. Иако је чича Дража, како га је народ од милоште звао, рехабилитован, њему се ни до данас не зна гроб. То је неправда коју ће Патриотски блок исправити одмах по доласку на власт.

Након овог каравана, у недељу, 27. марта од 13 часова у Комбанк дворани (бивши Дом синдиката), одржаће се централна конвенција Патриотског блока.

Срцем за Србију!

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: