Оставка Бошка Обрадовића на функцију председника Српског покрета Двери

Сабору Српског покрета Двери

ОСТАВКА

Подносим неопозиву оставку на функцију председника Српског покрета Двери због изборног неуспеха. Стављам се на располагање Покрету и новом руководству. Остајем веран, посвећен и активан у даљем политичком деловању Српског покрета Двери на светосавским идејама и принципима на којима је и основан, а за које дубоко верујем да представљају најбољи политички програм на српској политичкој сцени и будућност српске политике. Можда смо на томе путу блокирани од стране унутрашњих и спољних центара моћи, или грађани Србије то у овом тренутку нису препознали и није дошло време за нас, али то време несумњиво долази.

Желим сваки успех новом руководству Покрета на путу остварења наше идеје. Настављамо нашу борбу заједнички и даље. Србија може без Бошка Обрадовића, а можда и без Двери, али ми не можемо без Србије. Идеја Двери је неуништива и већа од било ког појединца, па макар он био и оснивач. Зато нема очајавања, одустајања и повлачења, али има преузимања одговорности и морала у политици. Нека то буде основ за почетак нове фазе нашег политичког наступа.

Како радили тако нам и Бог помогао!

У Београду, 23. децембра 2023.

Бошко Обрадовић

Share on whatsapp