Српски Покрет Двери - Лого

Патриотски блок: Били смо у праву – странци мењају Устав Србије

Данашња заједничка изјава амбасада Француске, Немачке, Италије, Велике Британије, САД и Делегације ЕУ о референдуму, у којој се грађани Србије позивају да подрже промене Устава, у потпуности је оголила суштину односа актуелне власти и водећих западних земаља.

    Оно на шта је Патриотски блок, предвођен Српским покретом Двери, указивао месецима уназад сада је постало потпуно јасно и очигледно. Александар Вучић није чак ни колонијални управник у неподобном покушају, већ само марионета, послушник и извршилац воље његових господара, који више ни не скривају своје праве намере – успостављање потпуног политичког протектората над српском државом и друштвом.

Колико год се Александар Вучић и његови стварни власници упињали да нас увере у супротно, Србија је суверена и независна држава, а носиоци суверености су грађани наше земље.

Амбасадори потписници данашње срамне изјаве одлично знају да се на овакав начин не разговара ни са малолетном децом, а камо ли са сувереном земљом и њеним грађанима. Међутим, поменути амбасадори још боље знају да им аранжмани њихових влада са Александром Вучићем дају одрешене руке за сваку врсту ароганције, непоштовања и мешања у искључиво унутрашње ствари наше земље.

Патриотски блок најоштрије осуђује данашњи излив бахатости и политичког и дипломатског примитивизма амбасада Француске, Немачке, Италије, Велике Британије, САД и Делегације ЕУ. Наглашавамо да се нас као грађана Србије ни најмање не тиче како је у земљама из којих амбасадори долазе уређен правосудни систем, а исти принцип препоручујемо и њима када је у питању начин уређења власти у нашој земљи.

Наглашавамо да овакво уплитање у унутрашња питања Србије неће бити могуће када грађани буду указали поверење Српском покрету Двери и странкама и покретима које чине Патриотски блок, а грађане позивамо да у недељу изађу на референдум, заокруже НЕ и тако сачувају свој Устав и своју државу.

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: