Српски Покрет Двери - Лого

Патриотски блок: НАТО агент Јелена Милић не може нигде представљати Србију

Патриотски блок најоштрије осуђује именовање Јелене Милић, дугогодишњег НАТО лобисте, на функцију амбасадора Србије у Хрватској.

    Указ којим је Александар Вучић именовао Јелену Милић на ту позицију представља огромну увреду за 250.000 прогнаних крајишких Срба, које ће сада у Загребу, по Вучићевој замисли, представљати нико други до Јелене Милић, агента НАТО.

Они малобројни, намучени Срби који су се након рата вратили у Хрватску заслужују да их заступа патриота, неко ко ће искрено бранити њихова угрожена права, а то свакако није Јелена Милић.

Колико је заправо скандалозно њено именовање посебно долази до изражаја када се у обзир узме чињеница да је исти тај НАТО, чије интересе она заступа, током рата давао снажну логистичку подршку прогону Срба и „Олуји“, највећем етничком чишћењу на простору Европе после Другог светског рата.

Водећи се оваком логиком за очекивати је да следећи Вучићев потез буде именовање Ненада Чанка за амбасадора Србије у Црној Гори, Чедомира Јовановића у Босни и Херцеговини…

Ово је само још један у низу разлога да се Вучићева власт хитно мења и зато позивамо све грађане који се не слажу са овако погубним одлукама актуелног режима да на предстојећим изборима гласају за нашег председничког кандидата Бошка Обрадовића и Патриотски блок за обнову Краљевине Србије под редним бројем 11.

ПАТРИОТСКИ БЛОК (изборна листа број 11)
Српски покрет ДВЕРИ
ПОКС
Усправна Србија
Нова снага Србије
Пиротска нова снага
Глас народа
Лекари и родитељи за науку и етику
Право на избор
Не дамо ђедовину

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: