Српски Покрет Двери - Лого
Search

Патриотски блок представљен у Крагујевцу

Данас је у пуној сали Скупштине града Крагујевца одржано прво предизборно представљање Патриотског блока кога чине Српски покрет Двери и још седам патриотских странака и организација. Бошко Обрадовић: Формирање Патриотског блока је вест године на српској политичкој сцени.

На представљању су говорили, осим председника Српског покрета Двери, и: Драган Добрашиновић – председник Усправне Србије, проф. др Слободан Самарџић – председник Државотворног покрета Србије, Љубомир Симић – председник Српске монархистичке стране „Српска слога“, Никола Маленчић – председник Нове снаге Србије, пуковник Драган Крсмановић – члан Политичког савета Двери, проф. др Тамара Миленковић Керковић – потпредседник Двери, Радмила Васић – потпредседник Двери, Ивана Стојановић – председник покрајинске организације Двери за Војводину и др Синиша Јагодић – председник Савета Двери за здравство.

Бошко Обрадовић је констатовао да је формирање Патриотског блока вест године на српској политичкој сцени и апострофирао да сваки српски родољуб сада коначно има за кога да гласа и да више нема разлога за очајање, демотивисаност и неактивизам.

Драган Добрашиновић је казао да је Србија данас земља у којој су институције уништене од стране сопствене власти и додао да су се удружили у Патриотски блок, јер не пристају на њихово даље уништавање.

Слободан Самарџић је рекао да није први пут у нашој историји да Србија стоји на ивици понора, али да, док је раније главни узрок тога био тзв. страни фактор, овога пута реч је о домаћој деструкцији државе.

Љубомир Симић је позвао све искрене монархисте, равногорске и четничке покрете, монархистичка и равногорска удружења да се прикључе како би се заједничким снагама изборили за победу Патриотског блока.

Никола Маленчић је нагласио да су заустављање погубног тренда одласка младих из земље, одбрана Устава и спречавање распродаје наше земље странцима, кључне теме око којих су се окупили у овај широки родољубиви опозициони савез, за који је истакао да се нада да ће се ширити.

Драган Крсмановић је рекао да се не може веровати председнику који је одабрао да буде председник своје партије уместо председник свих грађана, али да треба указати поверење Дверима и Бошку Обрадовићу.

Тамара Миленковић Керковић је казала да је политика Двери економски патриотизам оличен у подршци домаћим предузетницима ИТ сектору и стварању услова за лојалну конкуренцију.

Радмила Васић је рекла да је градска власт у Београду најбољи пример корупције и нагласила да је задатак Патриотског блока да покаже грађанима да све може другачије, боље и ефикасније.

Ивана Стојановић је истакла да је друштву у Србији потребна промена целокупног политичког система како би се кренуло напред и да се мора законски регулисати појединачна одговорност за сву пљачку и криминал у последњих 30 година.

Синиша Јагодић је поручио да је само слобода испред здравља, јер човек који не може да сачува своју слободу неће сачувати ни своје здравље.

Инфо служба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: