Српски Покрет Двери - Лого
Search

Пет удружења малинара подржало Национално окупљање

Пет удружења малинара из западне Србије подржало је изборну листу Националног окупљања коју чине Српски покрет Двери и Српска странка Заветници, уз подршку истакнутих српских интелектуалаца. 

    Подршку нашој изборној листи, која ће се наћи под редним бројем 4 на изборима заказаним за 17. децембар, дала су следећа удружења малинара: „Савез српска малина“ из Ариља, „Златни брег“ из Нове Вароши, „Подголијски здрави плодови“ из Ивањице, „Микер“ из Ужица и „Виламет“ из Ариља. Ову одлуку, у име пет малинарских удружења, потврдио је и Милан Ђукић на конвенцији Националног окупљања у Ужицу.

 

Милан Ђукић, малинар

Из ових пет удружења малинара су истакли да ће позвати све своје чланове и симпатизере да да својим гласом подрже листу „Националног окупљања“, јер су народни посланици из редова Двери и Заветника за време својих мандата у Народној скупштини искрено и истрајно заступали интересе произвођача малина. Додали су и да ће своју подршку дати како на републичким, тако и на локалним изборима. 

Национално окупљање у Ужицу

Национално окупљање се захваљује на подршци овим удружењима малинара и гарантује да ће и у наредном сазиву Народне скупштине бити њихов глас који ће чути цела Србија. 

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије 1: Pixabay 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: