Српски Покрет Двери - Лого

Пет удружења малинара подржало Национално окупљање

Пет удружења малинара из западне Србије подржало је изборну листу Националног окупљања коју чине Српски покрет Двери и Српска странка Заветници, уз подршку истакнутих српских интелектуалаца. 

    Подршку нашој изборној листи, која ће се наћи под редним бројем 4 на изборима заказаним за 17. децембар, дала су следећа удружења малинара: „Савез српска малина“ из Ариља, „Златни брег“ из Нове Вароши, „Подголијски здрави плодови“ из Ивањице, „Микер“ из Ужица и „Виламет“ из Ариља. Ову одлуку, у име пет малинарских удружења, потврдио је и Милан Ђукић на конвенцији Националног окупљања у Ужицу.

 

Милан Ђукић, малинар

Из ових пет удружења малинара су истакли да ће позвати све своје чланове и симпатизере да да својим гласом подрже листу „Националног окупљања“, јер су народни посланици из редова Двери и Заветника за време својих мандата у Народној скупштини искрено и истрајно заступали интересе произвођача малина. Додали су и да ће своју подршку дати како на републичким, тако и на локалним изборима. 

Национално окупљање у Ужицу

Национално окупљање се захваљује на подршци овим удружењима малинара и гарантује да ће и у наредном сазиву Народне скупштине бити њихов глас који ће чути цела Србија. 

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије 1: Pixabay 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: