Потписан споразум о сарадњи између Српског покрета Двери и Покрета свесрпског уједињења

Данас је у Београду потписан споразум о сарадњи између Српског покрета Двери и Покрета свесрпског уједињења (ПССУ). Споразум су потписали председници Бошко Обрадовић и др Драган Петровић.

Како се истиче у споразуму, Двери и ПССУ имају велике сличности у идеологији и политичком програму, док су у прошлости били на истој страни у бројним политичким акцијама у одбрани националних и државних интереса. Двери и ПССУ су сагласни да је пред нама и заједнички задатак одбацивања противуставног француско-немачког споразума о признању лажне државе Косово.

Такође, наше две организације ће ставити и заједнички фокус на одбрану и очување Косова и Метохије у саставу Србије, блиске везе са Републиком Српском и Црном Гором, демографско питање – приоритет породице и породичних вредности, значај Српске православне цркве, важност српске дијаспоре, нови суверенистички економски и социјални модел привреде и друштва, као и нову спољну политику према НАТО и ЕУ, кризи у Украјини, Русији, Кини и новом међународном поретку који се ствара.

Инфослужба Двери