Српски Покрет Двери - Лого

Предата листа Патриотског блока ДВЕРИ-ПОКС за изборе у Београду

Патриотски блок за обнову краљевине Србије, који предводе Српски покрет ДВЕРИ И ПОКС, предао је Градској изборној комисији 3.513 потписа грађана за подршку листи за избор одборника у Скупштини града Београда.

Први на листи су Радмила Васић, председник градске организације ДВЕРИ и Божидар Павловић, председник градског одбора ПОКС, док је кандидат за градоначелника Београда др Борислав Антонијевић, специјалиста гинекологије и акушерства у ГАК „Народни фронт“.

 

др Борислав Антонијевић: Слоган наше кампање биће „Срцем за Београд“, а једна од најважнијих тема којом ћемо се бавити јесте породица. Урадићемо све да породичну политику ставимо у фокус јавности, да укажемо на све проблеме, али и да понудимо конкретна решења. Коначно ће се глас и проблеми Београђана чути и у градском парламенту. Позивам све грађане да подрже нашу коалицију која ће бити под редним бројем 11.

Радмила Васић: Бићемо надлежни за решавање свакодневних проблема обичних људи и отворићемо врата институција за све грађане. Наша коалиција је преко потребна нада да ће се Београд уредити и водити боље, другачије и на домаћински начин.

Божидар Павловић: За само неколико дана скупили смо више од 3500 потписа подршке Београђана, што говори да имамо велику подршку становника наше престонице. Сачекали смо да будемо 11. предата листа за изборе у Београду како би на гласачком листићу били на идентичном броју као и републичка листа, али у овом чину има и симболике јер је и позивни број за Београд 011.

Инфослужба Двери

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: