Предата листа Патриотског блока ДВЕРИ-ПОКС за изборе у Београду

Патриотски блок за обнову краљевине Србије, који предводе Српски покрет ДВЕРИ И ПОКС, предао је Градској изборној комисији 3.513 потписа грађана за подршку листи за избор одборника у Скупштини града Београда.

Први на листи су Радмила Васић, председник градске организације ДВЕРИ и Божидар Павловић, председник градског одбора ПОКС, док је кандидат за градоначелника Београда др Борислав Антонијевић, специјалиста гинекологије и акушерства у ГАК „Народни фронт“.

др Борислав Антонијевић: Слоган наше кампање биће „Срцем за Београд“, а једна од најважнијих тема којом ћемо се бавити јесте породица. Урадићемо све да породичну политику ставимо у фокус јавности, да укажемо на све проблеме, али и да понудимо конкретна решења. Коначно ће се глас и проблеми Београђана чути и у градском парламенту. Позивам све грађане да подрже нашу коалицију која ће бити под редним бројем 11.

Радмила Васић: Бићемо надлежни за решавање свакодневних проблема обичних људи и отворићемо врата институција за све грађане. Наша коалиција је преко потребна нада да ће се Београд уредити и водити боље, другачије и на домаћински начин.

Божидар Павловић: За само неколико дана скупили смо више од 3500 потписа подршке Београђана, што говори да имамо велику подршку становника наше престонице. Сачекали смо да будемо 11. предата листа за изборе у Београду како би на гласачком листићу били на идентичном броју као и републичка листа, али у овом чину има и симболике јер је и позивни број за Београд 011.

Инфослужба Двери

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде:

Share on whatsapp
Share on telegram