Српски Покрет Двери - Лого

Председништво Српског покрета Двери: Нова политичка реалност

Српска политичка сцена после избора више није иста и ништа у будућности српске политике више неће бити исто. Завршена је ера двопартизма и сталне смене владавине само два политичка картела – бивше и садашње власти.

    Преко 20% бирача је дало подршку патриотским и суверенистичким изборним листама опозиције. Створен је трећи, патриотски блок у Народној скупштини и скупштини града Београда који ће пресудно утицати на формирање будуће власти. Спремни смо да за скупштинском говорницом заступамо интересе и ставове и свих оних патриотски оријентисаних бирача чији представници нису прешли цензус јер је за нас сваки патриотски глас важан.

Противимо се бесмисленим и антидемократским предлозима о понављању избора док изборни процес још увек није ни завршен. Позивамо на хитно конституисање Парламента по окончању избора јер су пред Србијом судбоносни изазови. Предлажемо да се у скупштини града Београда формира нова владајућа већина без СНС и СПС и спремни смо да у томе учествујемо под условом да градску власт поведу нови и стручни људи који до сада нису били на власти.

Српски покрет Двери ће позвати колеге из ПОКС-а, Српске странке Заветници и ДСС-а на формирање заједничког блока око одбране најважнијих националних и државних интереса. Исти позив важи и за ванпарламентарне патриотске странке и појединце јер је ово време у коме нам је потребно национално јединство.

Позивамо на чврст патриотски договор да нема увођења санкција Русији, да Србија неће постати члан НАТО већ и војно и политички неутрална земља, да ћемо се заједничким снагама борити за очување Косова и Метохије у саставу Србије, као и интересе Републике Српске и Срба у Црној Гори, да ћемо све учинити да домаћа привреда и пољопривреда дођу на прво место, да ћемо се залагати за еколошки патриотизам и здрав ваздух, воду, земљу и храну, да ће породица бити заштићена и подржана док ћемо отказати најављену највећу промоцију хомосексуализма за јесен у Београду, када српска престоница треба да постане геј престоница Европе и света.

Не желимо да Србија стане на страну НАТО и против Русије, противимо се признању лажне државе Косово и лажног геноцида у Сребреници, не желимо промоцију хомосексуализма малолетницима већ поштујемо Цркву и традиционалне вредности, подржавамо домаћи економски интерес и штитимо животну средину. Патриотски блок је нова политичка реалност и нови фактор који ће се убудуће питати у Србији.

Председништво Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: