Српски Покрет Двери - Лого
Search

Представници Двери широм Србије у разговору са грађанима

Представници градских и општинских организација Српског покрета Двери су, данас и јуче, широм Србије организовали штандове и разговарали са грађанима. Повод је био дељење новог броја Гласника породичне Србије, као и летака на којима стоје конкретна решења Двери за проблеме у пољопривреди и мере за помоћ пензионерима. 

    Гласник породичне Србије је упознао грађане са више тема – од мера за решавање социо-економских проблема грађана, преко рада Српског покрета Двери у Народној скупштини до представљања одборника Двери у скупштинама градова и општина. Овом приликом реакција народа је била изузетно позитивна, а заинтересовани да чују о раду Двери су били људи свих доби, и најстарији и људи средњих година и млади. Један део грађана са којима смо разговарали је дао пуну подршку досадашњим активностима и раду Двери, док су се други, због медијског мрака у Србији, тек сада упознали са конкретним предлозима и решењима које Двери нуде, што је такође наишло на изузетно добре реакције.

Српски покрет Двери ће и у наредном периоду наставити да обавештава јавност о свим својим ставовима и конкретним предлозима и да у директним разговорима са грађанима представи своје мере за решење проблема у свим областима друштва.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: