Српски Покрет Двери - Лого

Представници Двери широм Србије у разговору са грађанима

Представници градских и општинских организација Српског покрета Двери су, данас и јуче, широм Србије организовали штандове и разговарали са грађанима. Повод је био дељење новог броја Гласника породичне Србије, као и летака на којима стоје конкретна решења Двери за проблеме у пољопривреди и мере за помоћ пензионерима. 

    Гласник породичне Србије је упознао грађане са више тема – од мера за решавање социо-економских проблема грађана, преко рада Српског покрета Двери у Народној скупштини до представљања одборника Двери у скупштинама градова и општина. Овом приликом реакција народа је била изузетно позитивна, а заинтересовани да чују о раду Двери су били људи свих доби, и најстарији и људи средњих година и млади. Један део грађана са којима смо разговарали је дао пуну подршку досадашњим активностима и раду Двери, док су се други, због медијског мрака у Србији, тек сада упознали са конкретним предлозима и решењима које Двери нуде, што је такође наишло на изузетно добре реакције.

Српски покрет Двери ће и у наредном периоду наставити да обавештава јавност о свим својим ставовима и конкретним предлозима и да у директним разговорима са грађанима представи своје мере за решење проблема у свим областима друштва.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: