Српски Покрет Двери - Лого

Прековић: Александар Мартиновић мора одмах да буде смењен!

Јучерашњи наступ министра Александра Мартиновића у Народној скупштини представља најсрамнији говор који се икада чуо у највишем законодавном дому. Никада нико пре Александра Мартиновића није на тако сраман и бестидан начин увредио грађане Србије, а пре свега људе који немају децу. Због таквих изјава Александар Мартиновић мора ОДМАХ да буде смењен. 

     Да ли је Александар Мартиновић у било ком тренутку размишљао како се осећају људи који не могу да имају децу, а имају огромну жељу да их добију? Да ли је размишљао како се осећају сви они родитељи који су прошли кроз огромне муке како би вантелесном оплодњом добили децу или који су усвојили децу? На крају, да ли је уопште размишљао о тежини својих речи које нису достојне ни улици, а камоли једном министру у Влади Републике Србије?

На све то, Александар Мартиновић је једини министар који је дошао на данашње заседање скупштине, знајући да ће тиме да испровоцира народне посланике. Није се чак удостојио ни да се извини због изговорених речи, што само показује одсуство било какве емпатије код њега, али и његових страначких колега из СНС, који ни у једном тренутку нису осудили његове изјаве. То нису учинили ни из СПС-а ни Јединствене Србије нити из било које друге странке која припада власти.

Нажалост, понашање Александра Мартиновића је само врх леденог брега у бестијалности којом се руководе представници власти. Због суза многих парова који не могу да имају деце, а које су изазвале његове речи, Александар Мартиновић мора бити смењен већ данас!

Миодраг Прековић 

Директор Информативне службе Двери

*Извор фотографије 2: Фонет/Зоран Мрђа 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: