Српски Покрет Двери - Лого

Прековић: Пад рејтинга СНС-а, Вучић због тога нервозан

Знајући да је преко 80% грађана Србије против признавања лажне државе Косово, а да се прихватањем француско-немачког ултиматума обавезао на то признавање, Александар Вучић у својим вишесатним монолозима на телевизијама са националном фреквенцијом покушава да умањи штету по свој и рејтинг свој странке. Наравно, без икакве могућности да се чује и друга страна, пре свега државотворна опозиција која сваким даном има све већу подршку народа. 

     Важно је истаћи да Вучић у тим емисијама не наступа као председник државе, већ као председник СНС-а, говорећи о својим политичким противницима све најгоре и плашећи грађане неистинама о томе шта би се догодило ако он и СНС више не буду на власти. Тако је синоћ истакао да „када би државу водили Милош Јовановић, Милица Ђурђевић Стаменковски и Бошко Обрадовић, државе не би било“. Оваква оптужба говори о његовом страху због огромног пада сопственог рејтинга, али и странке којом председава. А истина је потпуно другачија. Да државу воде поменути лидери државотворне опозиције, све би било супротно од данашњег стања – власт не би прихватила независност тзв. Косова, не би се ишло ка приватизацији ЕПС-а, државне институције би биле независне, медији би били слободни, државни врх не би био повезан са криминалним клановима, не би било намештених тендера, не би било страначких батинаша нити криминалаца на челу локалних самоуправа.

Такође, државне субвенције не би добијале стране фирме, већ домаћи привредници и пољопривредници, била би обновљена сва породилишта у Србији, а уџбеници и вртићи би били бесплатни за све ђаке и децу.

Миодраг Прековић 

Директор Информативне службе Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: