Прековић: Увреде не могу сакрити ни „тетку из Канаде“ ни Јовањицу

Када год желе да прикрију своју неспособност или криминал и корупцију, представници владајућих странака посежу за увредама, па тако то чини и Александар Вулин и његов Покрет социјалиста. Ко год је Бошка Обрадовића назвао фашистом и био због тога утужен суду, изгубио је тај процес, тако да је беспредметно даље говорити о томе.

Покрет социјалиста, странка које себе назива „борбеном левицом“, је у пракси заштитник крупног капитала и учествује у додели субвенција странцима како би ти исти страни инвеститори правили фабрике у којима српски радници раде за минималац. Са друге стране, лажном левичару, председнику Покрета социјалиста Александру Вулину нимало није било тешко да „искешира“ 205.000 евра за куповину новог стана, а као порекло новца је навео позајмицу од супругине тетке из Канаде, што представља врхунац вређања интелигенције грађана Србије. Исти тај Александар Вулин је деградио часни војнички позив служењем војног рока у трајању од 15 дана са позиције министра одбране у 47. години, а није му било страно ни да буде баштован у Јовањици, највећој откривеној плантажи марихуане у Европи.

Српски покрет Двери нити председник Бошко Обрадовић никада нису учествовали ни у власти ни у било каквим аферама. С тога, ниједна странка власти, а поготово странка некадашњег високог функционера ЈУЛ-а, не може држати моралне и политичке придике Дверима. Неспособност у решавању проблема око дојаве о подметнутим бомбама се искључиво може приписати министру, а не припадницима полиције који часно и савесно обављају свој посао. Александар Вулин је тај који не жели да каже које то европске државе не желе да дају податке о починиоцима ових дела и то је политичко питање, а не питање професионалности припадника МУП и зато Александар Вулин мора да поднесе оставку.

Миодраг Прековић

Шеф Информативне службе Двери