Српски Покрет Двери - Лого

Прековић: Увреде не могу сакрити ни „тетку из Канаде“ ни Јовањицу

Када год желе да прикрију своју неспособност или криминал и корупцију, представници владајућих странака посежу за увредама, па тако то чини и Александар Вулин и његов Покрет социјалиста. Ко год је Бошка Обрадовића назвао фашистом и био због тога утужен суду, изгубио је тај процес, тако да је беспредметно даље говорити о томе.

    Покрет социјалиста, странка које себе назива „борбеном левицом“, је у пракси заштитник крупног капитала и учествује у додели субвенција странцима како би ти исти страни инвеститори правили фабрике у којима српски радници раде за минималац. Са друге стране, лажном левичару, председнику Покрета социјалиста Александру Вулину нимало није било тешко да „искешира“ 205.000 евра за куповину новог стана, а као порекло новца је навео позајмицу од супругине тетке из Канаде, што представља врхунац вређања интелигенције грађана Србије. Исти тај Александар Вулин је деградио часни војнички позив служењем војног рока у трајању од 15 дана са позиције министра одбране у 47. години, а није му било страно ни да буде баштован у Јовањици, највећој откривеној плантажи марихуане у Европи.

Српски покрет Двери нити председник Бошко Обрадовић никада нису учествовали ни у власти ни у било каквим аферама. С тога, ниједна странка власти, а поготово странка некадашњег високог функционера ЈУЛ-а, не може држати моралне и политичке придике Дверима. Неспособност у решавању проблема око дојаве о подметнутим бомбама се искључиво може приписати министру, а не припадницима полиције који часно и савесно обављају свој посао. Александар Вулин је тај који не жели да каже које то европске државе не желе да дају податке о починиоцима ових дела и то је политичко питање, а не питање професионалности припадника МУП и зато Александар Вулин мора да поднесе оставку.

Миодраг Прековић

Шеф Информативне службе Двери

*Извор фотографије 1: Министарство за рад и запошљавање
*Извор фотографије 2: Двери
Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: