Српски Покрет Двери - Лого
Search

Прелазна Управа Двери: Позивамо све старе чланове и нове присталице да се укључе у наш рад

Прелазна Управа Српског покрета Двери, која води Покрет до избора новог председника на ванредном изборном Сабору у септембру, позива све старе чланове и све нове присталице Двери да се активно укључе у наш рад. 

     Уверени смо да је политичка идеја Двери и даље најбоља на српској политичкој сцени и да је њен квалитет и утицај много већи од наших резултата. То нам говори и огроман број наших конкретних политичких предлога који су преузети од стране других у власти и опозицији. За ових 25 година постојања и рада Двери никада нисмо изневерили свој изворни програм, били смо увек на првој линији опозиционе борбе против сваке лоше власти и никада се зарад власти никоме нисмо продали. Грешили смо у прављењу коалиција и неким другим сегментима практичног политичког рада, али смо остали доследни у свим суштинским елементима наше идеје и никада нисмо једно причали пре избора, а друго радили после избора.

Зато још једном позивамо све који су гласали за Двери у ових 12 година нашег политичког рада, који поштују нашу принципијелност и који сматрају да Двери недостају у новом сазиву Народне скупштине – да се укључе у наше активности, како бисмо што пре обновили парламентарни статус и покренули преко потребну промену комплетног корумпираног политичког система који се овде није мењао деценијама. 

Сви заинтересовани се могу јавити на број телефона 011/ 405 22 50, путем мејла на [email protected], као и директним порукама на нашим налозима на друштвеним мрежама:

Фејсбук
Инстаграм
Твитер

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: